Alanya Sunprime C-Lounge Hotel'den tanıtım desteği

Alanya’da bulunan Finlandiyalı ünlüler Helsinki’de yapılan Türkiye tanıtımına canlı bağlanarak destek verdi.

Alanya Sunprime C-Lounge Hotel'den tanıtım desteği

Alanya’da bulunan Finlandiyalı ünlüler Helsinki’de yapılan Türkiye tanıtımına canlı bağlanarak destek verdi.

22 Kasım 2016 Salı 22:56
Alanya Sunprime C-Lounge  Hotel'den tanıtım desteği
Helsinki’de 18 Kasım’da yapılan etkinlikte 60 kişilik tur operatörü, gazeteci ve blogger’lardan oluşan seçkin bir grup, Türkiye’nin Helsinki Büyükelçiliği, Turizm ve Kültür Tanıtma Ataşeliği ve Türk Hava Yolları (THY) ev sahipliğinde ağırlanarak Türkiye hakkında bilgilendirildi. Yabancı medyada Türkiye hakkında çıkan abartılı ve yanlış haberlerin güncellenmesi ve düzeltilmesi açısından söz konusu toplantı büyük önem taşıdı.
Alanya’daki Sunprime C-Lounge Hotel’in yürüttüğü proje kapsamında Alanya’da bulunan ve içinde Finlandiyalı ünlülerin bulunduğu grup Helsinki’de yapılan Türkiye tanıtımına canlı bağlanarak destek verdi.
Helsinki’deki sunum sırasında Alanya’ya bağlanıldı ve yapılan canlı yayında güzel ve güneşli bir havanın eşliğinde konuklar Helsinki’den yöneltilen soruları cevapladılar ve izlenimlerini aktardılar. Yerinde tanıtımın farklı bir şekli olarak da adlandırılabilecek bağlantı sonucunda Finlandiyalı tur operatörü ve gazetecilerin Türkiye’yi Fin toplumunda kabul görmüş kendi vatandaşlarından dinlemelerinin sağlanması toplantının etkinliğine önemli bir katkı sağladı.
Alanya’da Sunprime C-Lounge Hotel tarafından wellness ve sağlık turizmini geliştirmek amacıyla bir yıldır üzerinde çalışılan projeyi deneyimlemek için Türkiye’de bulunan ünlüler arasında Finlandiya’nın en büyük özel TV kanalı MTV3’ün sabah programı Studio 55’in sunucusu Raakel Lignell, Finlandiyalı gazeteci ve bestseller yazar Satu Ramö, Finlandiya eski güzelleri Noora Hautukangas ve Satu Tuomisto da bulunuyor.
Son Güncelleme: 22.11.2016 22:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81