Alanya şöleni tamamlandı

Alanya şöleni tamamlandı

20 Haziran 2017 Salı 19:54
Alanya şöleni  tamamlandı
Rusya’nın en büyük parkı Krasnaya Presnya’da düzenlenen “Türkiye Festivali”ni 200 bin Rus ziyaret etti.
 
TÜRKİYE-RUSYA Federasyonu dostluğuna katkı sağlamayı amaçlayan,Rusya’nın en büyük parkı Krasnaya Presnya’da düzenlenen “Türkiye Festivali” tamamlandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteği ve Türkiye Otelciler Federasyonu’nun (TÜROFED) ev sahipliğinde Türkiye’nin kültürel, turistik ve sanatsal değerleri Moskova’ya taşındı. Festivalde Alanya’yı Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) temsil etti. ALTAV ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, tamamlanan festivalle ilgili şunları kaydetti:
“YARIŞMAYI KAZANAN HEDİYEYİ KAPTI”
Üç gün süren festival özellikle hafta sonuna denk gelen son iki günde Moskovalıların adeta akınına uğradı. Yetkililerden aldığımız bilgilere göre 200 bin Rus festival alanını ziyaret etti. Erken saatlerden geç saatlere kadar insanlar festival alanındaydı. Tüketiciye yönelik bir festival olduğundan Alanya görsellerini içeren yüklü miktarda promosyon malzemeleriyle Moskova’ya gelmiştik. Burada yarışmalar düzenledik ve kazananlara Alanya hediyeleri verdik. İnsanlar bu etkinlikler için büyük kuyruklar oluşturdu. Rusların, Türk insanını, Antalya ve Alanya’yı ne kadar çok sevdiğini yaşanan bu aşırı ilgide hissettik.
“ÇEKİLİŞLE 200 ODA VERİLDİ”
Antalya Valiliği’nin de büyük destek verdiği bu etkinlikte seneye daha geniş katılım olacağını öngörüyoruz. Festivalin son gününde yapılan tatil çekilişinde Türkiye genelinden 200 oda Rus vatandaşlarına tanıtım kampanyası kapsamında hediye olarak verildi. Ayrıca ‘Silent Disco’ adı verilen eğlence etkinliğinde kulaklıklardan dinledikleri Guram Granovskiy’nin Alanya şarkısıyla dans eden Ruslar renkli görüntüler oluşturdu. 
“ALTAV DÜNYANIN HER YERİNDE”
ALTAV olarak dünyanın bir çok köşesinde düzenlenen festival ve turizm fuarlarında yer almaya, yabancı basın mensuplarını bölgemize çekmeye, yabancı popüler sanatçıları klip çekimi için Alanya’da ağırlamaya, şehrimizde yaşayan yabancı uyruklu vatandaşlarımızın etkinliklerine katkı sağlamaya ve iç pazar tanıtım çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.
Son Güncelleme: 20.06.2017 19:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81