Alanya sezona hazır

Alanya Hizmet Birimi’ne bağlı Temizlik Ekipleri, yaz mesaisine başladı.

Alanya sezona hazır

Alanya Hizmet Birimi’ne bağlı Temizlik Ekipleri, yaz mesaisine başladı.

22 Mayıs 2017 Pazartesi 19:12
Alanya sezona hazır
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi’ne bağlı Temizlik Ekipleri,  bu haftadan itibaren yaz mesaisine başladı. 115 personeli ile Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’daki sorumluluk alanlarında hizmet veren Temizlik Ekipleri, bugün yazlık kıyafetlerini de giyerek, yeni döneme başladı. Parklar, cadde ve  kaldırımlar başta olmak üzere hayvan barınakları ve mama kapları da dahil  çalışan ekibin bugüne kadar şehir genelinde yaptığı çalışmalar vatandaşlardan hep olumlu tepki aldı. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Temizlik Ekipleri’nin yaz mesaisine başlaması nedeniyle Tosmur Şantiyesi’nde Temizlik Ekibi’ni ziyaret etti. Birim Sorumlusu Fatih Karaçolak, birimin çalışmaları ve yaz döneminde yapılacak faaliyetler hakkında Güney’e bilgi verdi. Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ise, bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı temizlik ekibine teşekkür ederek, “ halkımız yaptığınız çalışmalardan memnun, yine aynı ciddiyet içinde Alanya’yı pırıl pırıl yapmaya devam edeceğiz. Yaz sezonunda yerli ve yabancı misafirlerimizde şehrimize geliyor. Onlara da şehrimizin güzelliklerini en iyi şekilde göstermemiz gerekiyor. bu yüzden herkes sorumluluk alanında aynı ciddiyetle çalışmasını yapsın “ dedi. 
 
Son Güncelleme: 22.05.2017 19:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81