Alanya merkezli FETÖ operasyonu: 4 gözaltı

Alanya merkezli FETÖ operasyonu: 4 gözaltı

22 Haziran 2017 Perşembe 22:24
Alanya merkezli FETÖ  operasyonu: 4 gözaltı
Alanya merkezli 3 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda, 4 kişi gözaltına alındı. 
Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde, Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında kapatılan örgüte ait okullarda görev yapan ve şifreli haberleşme programı 'ByLock'u kullandığı tespit edilen 7 öğretmen hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Bunun üzerine harekete geçen Alanya ilçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Alanya merkezli Mersin, Denizli ve Balıkesir’deki önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, M.Ç., U. K., ile kadın H.A. ve K. Ö, gözaltına alındı. Şüpheliler daha sonra Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. FETÖ şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ederken, 3 şüphelinin ise polis tarafından arandığı öğrenildi.
 
Son Güncelleme: 22.06.2017 22:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81