Alanya izci liderleri yetiştiriyor

Alanya izci liderleri yetiştiriyor

29 Kasım 2017 Çarşamba 23:34
Alanya izci liderleri yetiştiriyor
Özel 7 Bilim Okulları bünyesinde yapılan TIB Deniz İzciliği kapsamında, 16-19 Aralık 2017 tarihleri arasında Özel 7 Bilim Koleji bünyesinde Liderlik Temel Eğitimi (LTE) Kursu gerçekleştirilecek. Türkiye İzcilik Federasyonu (TİF) İl Temsilcisi İzci Lideri Ufuk Uğur, "Geleceğimiz olan gençlerimize önderlik yapacak liderler yetiştirmek ve tüm dünyada tanınan WOIS üyesi donanımlı liderlerin Alanya'da da sayılarının çoğalması için  18 yaşından büyük herkesi kursumuza bekliyoruz. Müracaatlar ise 0542 3820716 numaralı telefona yapılabilir" dedi.
İzciliğin her yaştan insanın rahatlıkla yapa bileceğine dikkat çeken İzci Lideri Ufuk Uğur, "İzcilik 18 yaş üstü gençlerimiz tarafından da severek yapabilecek bir faaliyettir. 18 yaşını doldurmuş bir üniversite öğrencisi öğrenim ve günlük hayatında karşılaştığı zorlukları, izcilikte edindiği bilinç ve beceriler sayesinde rahatlıkla aşabilir. İzcilik bir yaşam felsefesidir ve 7’den 70’e herkesin kolaylıkla hayatına uyarlayabileceği barışçıl, insancıl, çevreci, topluma hizmeti amaçlayan eğitici ve eğlenceli faaliyetlerle doludur." şeklinde konuştu.
 
Son Güncelleme: 29.11.2017 23:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81