Alanya'da yakayı ele verdiler

Karaman'ın Sarıveliler ilçesinde bir okul ve bir kuyumcu dükkanından hırsızlık yaptığı belirlenen 3 kişi Alanya’da yakalandı.

Alanya'da yakayı ele verdiler

Karaman'ın Sarıveliler ilçesinde bir okul ve bir kuyumcu dükkanından hırsızlık yaptığı belirlenen 3 kişi Alanya’da yakalandı.

09 Mart 2017 Perşembe 21:36
Alanya'da yakayı ele verdiler
Edinilen bilgiye göre, 3 Şubat Cuma gece saatlerinde Karaman'ın Sarıveliler ilçesi Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerindeki bir kuyumcu dükkanına kafasında kar maskeli 3 hırsızlık şüphelisi gelerek ellerindeki levye demiriyle işyerinin kapısını kırıp içeri girdikten sonra bir miktar para ve altın çalarak kayıplara karıştı.  Hırsızlık şüphelileri daha sonra yine aynı yöntemle girdikleri bir okuldan da dizüstü bilgisayar çalması üzerine soruşturma başlatan ekipler, hırsızlık olaylarının yaşandığı işyeri ve çevresindeki güvenlik kameralarını inceledi. Kuyumcu hırsızlık olayının Alanya’dan kiralanmış olan 07 HPE 53 plakalı otomobil ile yapıldığını tespit eden ekipler durumu Alanya polisine bildirerek, gerekli çalışmanın yapılmasını istedi.
Bunun üzerine çalışma başlatan Alanya İlçe Emniyeti ekipleri, eşkal bilgilerinden yola çıkarak hırsızlık şüphelilerinin Ferhat İ. (30) kardeşi Şahin İ. (26) ve Serdar U. (28) olduğunu tespit ederek yapılan operasyonla gözaltına aldı.
HIRSIZLIK ŞÜPHELİLERİ ALANYA’DAKİ BİR OKULU DAHA SOYMUŞ
Ayrıca şüpheli Ferhat İ. ve Şahin İ. Alanya’nın Tepe Mahallesi’ndeki bir okuldan da 2 televizyon 1 dizüstü bilgisayar ve 200 TL para çaldıkları ortaya çıktı. Emniyetteki işlemlerinden sonra adliyeye sevk edilen Ferhat İ. ve Şahin İ. Alanya Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüpheli Serdar U.’nun ise emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtildi.
Son Güncelleme: 09.03.2017 21:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81