Alanya'da genç çiftçiler destekleniyor

Alanya'da genç çiftçiler destekleniyor

19 Kasım 2017 Pazar 20:05
Alanya'da genç çiftçiler destekleniyor
Alanya İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen akşam toplantıları devam ediyor. Aanya  İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Rüzgar, mahallelerde halka bilgilendirme toplantısı yapmaya devam ediyor. Hafta sonunda Dereköy, Keşefli ve Soğukpınar mahallelerinde çiftçilerle birlikte akşam toplantısı düzenleyen Rüzgar, burada mahalle halkına tarım ve hayvancılık konularının yanı sıra bir çok konuda bilgilendirme yaptı. Toplantılar hakkında bilgi veren Rüzgar, "Mahalle toplantılarımız devam ediyor. Hemen hemen 2 güne bir farklı mahallelerimizde akşam toplantıları düzenliyoruz. Mahallede bulunan vatandaşlarımıza tarım ve hayvancılık hakkında bilgiler veriyoruz. Bu toplantılarımız sürekli devam edecek. Elimizden geldiği kadar İlçe Müdürlüğü personellerimiz de dahil çiftçilerimizi bilgilendiriyoruz" dedi. 
ÇİFTÇİLERE KOYUNLARI TESLİM EDİLDİ
Öte yandan Alanya Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından genç çiftçileri desteklemek için hayata geçirilen proje kapsamında üreticilere hayvanları teslim edildi. Alanya'da Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın 'Genç Çiftçi Hibe Desteklemesi Projesi' kapsamında üreticilere 37 koyun teslim edildi. 35'i dişi, 2'si erkek olmak üzere 37 koyun üreticilere teslim edildi. Üreticilere  yönelik genç çiftçi desteklemelerinin devam edeceği öğrenildi. 
 
Son Güncelleme: 19.11.2017 20:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81