Alanya'da bir resmi kurum daha açılıyor

Alanya'da bir resmi kurum daha açılıyor

18 Kasım 2016 Cuma 23:19
Alanya'da bir resmi  kurum daha açılıyor
Alanya Göç İdaresi'nin ardından Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun girişimleriyle Alanya'da yeni bir resmi kurum daha açılıyor.

Alanya'da bulunmayan resmi kurumların gelişi sürüyor. Yabancıların ikamet çilesini ortadan kaldıran Alanya Göç İdaresi'nin ardından T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alanya'da "Çevre Şube Müdürlüğü" kurulmasına karar verdi. Konuya ilişkin  konuşan AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu "Bir ilde olan ne varsa artık Alanya'da da var. Şimdi ise Çevre Bakanlığı Alanya'da şube açıyor. Kadrolar ayarlanıyor, onay çıktığı zaman hemen açılacak. Artık müteahhitler, yapı denetim firmaları Antalya'ya gitmek zorunda kalmayacak. Alanya Çevre Şube Müdürlüğü'nün açılmasına vesile olan Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ve Antalya Milletvekilimiz Sayın Sena Nur Çelik'e teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun" dedi.
Son Güncelleme: 18.11.2016 23:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81