ALANYA'DA BİR İLK DAHA

Yoğun gündemine rağmen her fırsatta Alanya'ya gelerek çeşitli temaslarda bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bugün de Alanya'ya gelerek Dinek'teki Madde Bağımlıları Danışma ve Tedavi Merkezi (DAN-TE) açılışını gerçekleştirecek.

ALANYA'DA BİR İLK DAHA

Yoğun gündemine rağmen her fırsatta Alanya'ya gelerek çeşitli temaslarda bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bugün de Alanya'ya gelerek Dinek'teki Madde Bağımlıları Danışma ve Tedavi Merkezi (DAN-TE) açılışını gerçekleştirecek.

29 Aralık 2016 Perşembe 20:02
ALANYA'DA  BİR İLK DAHA
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Dinek Mahallesi'ndeki Madde Bağımlıları Danışma ve Tedavi Merkezi'nin (DAN-TE) açılış töreni için bugün Alanya'ya geliyor. Daha önce Diş Hastanesi olarak hizmet veren Dinek Mahallesi'ndeki Zühtiye-Sabri Hatipoğlu Sağlık Merkezi'nde hizmet modeli değişikliğinin yapılmasının ardından burası, Madde Bağımlıları Danışma ve Tedavi Merkezi (DAN-TE) olarak dizayn edilmişti. Bilindiği üzere açılışı geçen hafta gerçekleştirilecekti ancak Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun yoğun programından dolayı Alanya'ya gelememesinin ardından açılış bugüne ertelenmüşti. Bugün Cuma namazının ardından Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından merkezin açılışı yapılacak. Türkiye'de bir ilk olan bu merkezde madde bağımlısı hastalara ayakta danışma ve tedavi hizmeti de sunulacak. AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu'da açılışın saat 14.30'da yapılacağını duyurdu.

'ABD, YPG'YE DESTEK VERİYOR, NOKTA'
ABD Ankara Büyükelçiliğinin "ABD hükümeti, YPG veya PKK'ya silah ya da patlayıcı sağlamamıştır, nokta" açıklamasına ilişkin de katıldığı bir televizyon programında cevap veren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "ABD'nin içinde olduğu koalisyon belli bir zamandan beri Fırat Kalkanı Operasyonumuza havadan destek vermiyor. ABD, YPG ve PYD'ye destek veriyor, nokta. Son derece nettir. ABD'nin YPG'ye, özellikle DEAŞ'a karşı mücadele ediyor veya mücadele edeceğiz diyerek silah verdiğini onlar da çok iyi biliyor, biz de çok iyi biliyoruz. Bizim elimizde de belgeler var. 'Bugüne kadar silah verdik ve hata ettiğimizi anladık' diyorlarsa eyvallah ama bugüne kadar ABD, YPG'ye silah vermiştir, nokta" diye konuştu.
Son Güncelleme: 29.12.2016 19:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81