Alanya bu düğünde buluştu

Alanya bu düğünde buluştu

15 Ekim 2017 Pazar 20:44
Alanya bu düğünde buluştu
Alanyalı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, yeğeni Yusuf Uysal ile Hatice Kübra Koyuncu'nun nikahlarını kıydı. 
Genç çiftin Yalova'da yapılan düğünlerinde nikah şahitliklerini ise Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Antalya BŞB Alanya Hizmet Koordinatörü Hüseyin Güney yaptı.
İstanbul’un Alanyalı Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın eski Çıplaklı Belediye Başkanı olan ağabeyi Hasan Uysal, oğlu Yusuf'u evlendirdi. Yalova'da otel işletmeciliği yapan Yusuf Uysal, Hatice Kübra Koyuncu ile hayatını birleştirdi. Genç çiftin Yalova'da yapılan düğünlerine ise Alanya'dan çok sayıda davetli katıldı. Davetliler arasında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, eski Konaklı Belediye Başkanı Ali Şahin gibi isimlerin yanı sıra çok sayıda muhtarda vardı.  
ŞAHİTLER ALANYA'DAN 
Damadın amcası olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın kıydığı nikah töreninde, genç çiftin şahitliklerini ise 3 Alanyalı isim yaptı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Koordinatörü Hüseyin Güney, Yusuf Uysal ve Hatice Kübra Koyuncu'nun şahitliklerini yaptı. Ömür boyu sürecek mutlulukları için davetlilerin huzurunda 'Evet' diyen Yusuf ve Hatice, davetliler tarafından uzun süre alkışlandı.
Son Güncelleme: 15.10.2017 20:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81