Alanya Belediyesi'nden 3 mahalleye çocuk parkı

Alanya Belediyesi Toslak, Kayabaşı ve Gümüşgöze Mahallelerinde çocuklar için yapılan oyun parklarını hizmete sundu.

Alanya Belediyesi'nden 3 mahalleye çocuk parkı

Alanya Belediyesi Toslak, Kayabaşı ve Gümüşgöze Mahallelerinde çocuklar için yapılan oyun parklarını hizmete sundu.

19 Nisan 2017 Çarşamba 23:23
Alanya Belediyesi'nden  3 mahalleye çocuk parkı
Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler merkez mahallelerde olduğu gibi, kırsal mahallelerde de çalışmalarını hızla sürdürüyor. Son olarak Toslak, Kayabaşı ve Gümüşgöze Mahallelerinde bulunan park alanlarının çevre düzenlemesi yapılarak çocukların güvenle oynayabilecekleri alanlar oluşturuldu.
Oyun grupları yerleştirilen park alanına vatandaşların oturabileceği banklar da kondu. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Alanya Belediyesi geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın güven ve huzur içinde eğlenebilmesi bizlerin en büyük görevidir. Kırsal mahallelerimizde 2018 yılına kadar parkı olmayan mahallemiz kalmayacak şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 3 Mahallemize yeni park kazandırarak bölgede yaşayan çocuklarımızın hizmetine sunduk” dedi.
Son Güncelleme: 19.04.2017 23:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81