Alanya bayramlaşacak

Alanya bayramlaşacak

23 Haziran 2017 Cuma 23:32
Alanya bayramlaşacak
Alanya'da protokol ve siyasi partilerin bayramlaşma törenleri bayramın ilk günün de yapılacak. Bayramlaşmaların ardından Alanya protokolü huzurevi ve cezaevini de toplu ziyaret edecek. 
 
Kurban Bayramı’nın ilk günü vatandaşlar ve siyasiler bayramlaşma programında buluşacak. Siyasi partilerde de bayramlaşma törenleri yarın gerçekleştirilecek. AK Parti her bayramda olduğu gibi bu bayramda da vatandaşlarla saat 10.00’da parti binası önünde bayramlaşacak. CHP İlçe teşkilatı bayramlaşma törenini saat 09.30'da teşkilat binasında yapacak. Milliyetçi Hareket Partisi’nde ise her bayram olduğu gibi teşkilat binası önünde partililerle bayramlaşma var. MHP'de bayramlaşma saat 09.30'da gerçekleştirilecek. Alanya halkının ve kamu kurum ve kuruluş mensuplarının topluca bayramlaşmalarını sağlamak için protokol bayramlaşması da her bayramda olduğu gibi Alanya Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilecek. Saat 10.30 - 11.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan törenin ardından Bayram kutlamaları çerçevesinde Alanya protokolü tarafından huzurevi ve cezaevi de topluca ziyaret edilecek. - Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 23.06.2017 23:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81