Alanya Başkent'te 3 puan peşinde

Alanya Başkent'te 3 puan peşinde

08 Aralık 2017 Cuma 21:12
Alanya Başkent'te 3 puan peşinde
Son 2 maçını puansız kapatan Aytemiz Alanyaspor, sahasında oynadığı son 4 maçın 3'ünü kazanan Osmanlıspor'a konuk oluyor. turuncu yeşilli takımda Vagner Love, Junior Fernandes, Mbilla Etame ve Welinton forma giyemeyecek. 
 
Süper Lig'in 15'inci haftasında Aytemiz Alanyaspor deplasmanda Osmanlıspor'a konuk olacak. Osmanlı Stadı'nda pazar günü oynanacak karılaşma saat 14.00'de başlayacak. Mücadeleyi Mete Kalkavan yönetecek. Turuncu yeşilli takımda sakatlığı süren Vagner Love, Junior Fernandes ve Mbilla Etame ile kırmızı kart cezalısı Welinton forma giyemeyecek. Aytemiz Alanyaspor Süper Lig'deki iki maçta da da Ankara ekibine yenildi (2-0 ve 1-0). Ligde evinde oynadığı son 4 maçın 3'ünü gol yemeden kazanan Osmanlıspor, kalesinde gol gördüğü tek karşılaşmada Fenerbahçe'yle 1-1 berabere kaldı. Süper Lig'de 2 maçtır sahadan puansız ayrılan Alanyaspor, önceki 9 karşılaşmada rakiplerini 5 kez mağlup etmeyi başarmıştı (1B 4M). Bu sezon maçların ilk yarılarında en fazla gol yiyen takım olan Osmanlıspor (16), ayrıca 0-15 (6) ve 31-45 (9) dakikaları arası da kalesinde en çok gol gören ekip konumunda. Süper Lig'in ilk 14 haftasında duran toptan en fazla gol yiyen takım da Osmanlıspor oldu (10; Trabzonspor'la birlikte).
Son Güncelleme: 08.12.2017 21:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81