Alaaddin Keykubat Gençlik Kampı başladı

Alaaddin Keykubat Gençlik Kampı başladı

23 Haziran 2017 Cuma 23:31
Alaaddin Keykubat  Gençlik Kampı başladı
Gençlik ve Spor Bakanlığının Antalya’nın Kepez ilçesinde 66 dönüm üzerinde 2013 yılında faaliyete geçirdiği Antalya Alaaddin Keykubat Gençlik Kampı 16-22 yaş arasındaki gençleri ağırlamaya devam ediyor. Kampa Türkiye’nin her bölgesinden gelen gençlere 'kardeşlik' anlatılıyor.
Gençlik ve Spor Bakanlığının Antalya’nın Kepez ilçesinde 66 dönüm üzerinde 2013 yılında faaliyete geçirdiği Antalya Alaaddin Keykubat Gençlik Kampı 16-22 yaş arasındaki gençleri ağırlamaya devam ediyor. Türkiye’nin her yerinden gençlerin yer aldığı kamplar 1 hafta sürerken, Gençlik ve Spor Bakanlığının yaz programı 11 dönemden oluşuyor. Yaz kamplarının 2’si uluslararası düzeyde yapılıyor. Kamp merkezine Türkiye'nin her yerinden katılım gösteren gençlere herkesin bir ve kardeş olduğu vurgulanıyor.
Gençlik ve Spor Bakanlığının Antalya’nın Kepez ilçesi Duacı Mahallesi’nde tesis ettiği merkezde 16-22 yaş arası gençler için her türlü konfor ve etkinlik bulunuyor. 1 hafta boyunca gençlerin geziden, spora, din eğitiminden eğlenceye kadar yapacakları aktiviteler grup liderleri ve eğitmenler gözetiminde uygulanıyor. Antalya Alaaddin Keykubat Gençlik Kampı’nda 66 ağaç ev yer alırken, gençler 4’er kişilik odalarda kalıyor. Kampta gençler paintball, ip parkuru, tırmanma duvarı, mini survivor, bisiklet, okçuluk, voleybol, futbol, basketbol, mini golf, tenis, masa tenisi, matrak, satranç, mangala gibi sporlarının eğitimini alıyor. Liderler ve eğitmenler tarafından 16-22 yaşındaki gençlere spor faaliyetleri dışında, halk oyunları, el sanatları, müzik, sokak oyunları, tiyatro gösterimi de veriliyor. Haftanın 4 günü sporsal ve manevi faaliyetlerin yanı sıra, kalan 3 gün içerisinde gençlere şehir gezisi yaptırılıyor. Yapılan aktivitelerle gençlerin sosyalleşmesinin ve kardeşliğin önemi vurgulanıyor.
 
Son Güncelleme: 23.06.2017 23:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81