Aksoy: Bizim için yok hükmündeler!

Aksoy: Bizim için yok hükmündeler!

17 Kasım 2017 Cuma 19:52
Aksoy: Bizim için yok hükmündeler!
Gazipaşa’da, aralarında eski ilçe başkanları ile mevcut ve eski belediye meclis üyelerinin de bulunduğu yaklaşık 200 kişinin MHP’den istifa etmelerinin yankıları devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, doğup büyüdüğü memleketi Gazipaşa'da, partisi MHP'de yaşanan toplu istifalarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İstifa eden kişilerle birlikte partilerinin arındığını belirten Başkan Aksoy, "Önceden ihraç ettiğimiz birisinin istifasının bizim için hükmü yoktur. Belediye Meclis üyeleri de bizim için zaten 'Yok' hükmündeydi. MHP'yi, 2000 yılından 2016 yılına kadar 370 üye ile sınırlandıran ve ilçe teşkilatının başında anti demokratik bir üye yazılımıyla bu zamana kadar görev yapan bir ilçe başkanının, kendi yapmış üyelerden oluşan eşini, dostunu partiden alıp götürmek bizim için bir anlam ifade etmez. Üye sayısını da 370 ile sınırlandırmalarının sebebi ise 'Kongreleri hep biz alalım, ilçe başkanlığını biz yapalım' düşüncesinin ürünüdür. Yel kayadan sadece ve sadece toz alır. Dolayısıyla bugün bir başka siyasi partinin kuruluşuyla beraber o partiye üye olan arkadaşlar için, yarın imam bize 'Nasıl bilirdiniz?' diye sorduğunda gülümseyerek, 'İyi bilirdik' diyeceğiz" dedi. 
‘ZERRE KADAR ÜZÜLMEDİK’
MHP'nin bu tür istifalarla sarsılmayacağını ve yeni yaptıkları üyelerle çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Başkan Aksoy, "Milliyetçi Hareket Partisi Antalya'da bir yıl içinde 4 bin 58 yeni üye kaydı yapmıştır. Bu kadar yüksek sayıda üye kaydının olması demek, MHP'nin yıkılmadığının ve dimdik ayakta durduğunun somut bir göstergesidir. Aslında bu arkadaşlarımızın gidişiyle beraber yeni bir umut doğmuş ki, insanlar akın akın gelerek partimiz MHP'ye üye oluyor. Onun için bu istifalar bizim için sorun ve problem değil. Bizim gündemimizde bunların hiçbirisi yok. Bu meclis üyelerinden 1 yada 2'si zaten ömrü hayatında partimize üye olmamıştır. Varlıklarından bir şey görmedik ki, gidişlerine ağlayalım. Asıl partiye hiç üye olmamış kişileri, belediye meclis üyeliğine aday gösterenler ve seçtirenler utansın. Yani zerre miktar üzülmedik, bilakis mutluyuz. Partimiz, arınmıştır ve ülkücülerle yolumuza devam edeceğiz. Aslında bunu şöyle de değerlendirmek lazım; dün başka bir yerden gelenler bugün başka bir yere giderken, partimize uğrayıp bir çay içip gitmişlerdir" diye konuştu.
 
Son Güncelleme: 17.11.2017 19:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81