Eskil’de AFAD tatbikat

AKSARAY’DA AFAD EKİPLERİ ESKİL İLÇESİNDE İTFAİYE EKİPLERİYLE BİRLİKTE ORTAKLAŞA TATBİKAT GERÇEKLEŞTİRDİ.

Eskil’de AFAD tatbikat

AKSARAY’DA AFAD EKİPLERİ ESKİL İLÇESİNDE İTFAİYE EKİPLERİYLE BİRLİKTE ORTAKLAŞA TATBİKAT GERÇEKLEŞTİRDİ.

30 Haziran 2020 Salı 14:42
Eskil’de AFAD tatbikat

Aksaray’ın Eskil ilçesinde, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri itfaiye ekipleriyle birlikte ortak tatbikat gerçekleştirdi.

Aksaray AFAD ekipleri, Eskil ilçesinde itfaiye ekipleriyle birlikte ortaklaşa tatbikat gerçekleştirdi. Tatbikatta senaryo gereği, kaza yapan bir araç ve depremde çöken bir evden insanlar kurtarılırken, arama kurtarma ekibi tarafından kaybolan bir şahıs bulundu ve yanan bir ev de söndürüldü. 60 personelin katıldığı tatbikat başarıyla tamamlandı.

Tatbikat hakkında bilgi veren AFAD Müdürü Cezmi Türkmen, “Her zaman olumsuzluklara hazır olmamız gerekir. Bugün bizler için çok faydalı geçti. Yaklaşık 60 kişinin katıldığı bir tatbikatla ekiplerimiz yangın söndürme, deprem ve kazadan insan çıkarmaya ve kaybolan kişileri bulma noktasında önemli bilgileri tazeledik” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81