AKBEM kurslarına yoğun ilgi

AKBEM kurslarına yoğun ilgi

03 Ekim 2017 Salı 20:21
AKBEM kurslarına yoğun ilgi
Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kültür ve Bilgi Eğitim Merkezi (AKBEM) kurs kayıtları başladı. 8 Ekim’e kadar sürecek kayıtlar için veliler kurs merkezinde uzun kuyruklar oluşturdu. 
 
Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğüne bağlı Atatürk ve Kültür Bilgi Eğitim Merkezi (AKBEM) kursları yoğun ilgi görüyor. Öğrencilerin hem eğlendiği hem öğrendiği AKBEM kursları, derslerinde katkı sağlamanın yanı sıra çocukların sanatsal yeteneklerini de keşfetmelerine yardımcı oluyor. Uzman bir eğitmen kadrosu ile hizmet veren AKBEM’ler Antalya genelinde yıl boyunca yaklaşık 5 bin öğrenciye kurs veriyor. Yoğun ilginin yaşandığı kurs kayıtları başladı. 
2-8 EKİM ARASI KAYIT YAPILABİLİR
Kurs merkezlerine ilginin yoğun olduğunu belirten, Büyükşehir Belediyesi AKBEM Koordinatörü Hatice Özcan şunları söyledi: “2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı kurs kayıtları 8 Ekim’e kadar sürecek. Bu yıl ilk defa Kemer kurs merkezinde de kayıt alıyoruz. Kurslarımıza yoğun talep oluyor. Antalya genelinde 14 AKBEM birimi ile hizmet veriyoruz. Akademik ve sosyal branşlar olmak üzere 24 branşta kayıt alıyoruz. Sınıflarımız 20’şer kişilik. Çocuklarımıza okuldan kalan zamanda faydalı olmaya çalışıyoruz. Burada ödevlerini yapıyor, kütüphanemizden yararlanabiliyorlar.  Branşlarından mezun başarılı bir öğretmen kadromuz var. Öğrencilerimiz daha çok matematik, İngilizce derslerine kayıt yaptırıyor. Çocuklarımızı satranç, modern dans, halk oyunları ve resim gibi yeteneklerini ortaya koyabilecekleri branşlara da yönlendirerek öz güveni yüksek bireyler olmalarına çalışıyoruz. Bu tür aktivitelerde başarılı olan öğrencilerin diğer derslerde de başarı sağladığını görüyoruz.”  
AKBEMİN ÜÇ YILDIR ÖĞRENCİSİ 
AKBEM kurslarından 3 yıldır yararlandıklarını belirten öğrenci velisi Aydan Mutlu, “ 3’üncü sınıf öğrencisi kızım Rüya’yı kayıt ettirmek için buradayım. Bu kurslardan 3 yıldır faydalanıyoruz. Daha önceki yıllarda kızım bale kursu aldı. Bu yıl kültür sanat kursları alacak. AKBEM’in eğitimi çok iyi, branş öğretmenlerini çok başarılı buluyoruz. Kızım ödevleri için kütüphaneden de yararlanabiliyor. Çok memnunuz, sonuna kadar bu kurslara devam etmeyi düşünüyoruz” diye konuştu. 
 
Son Güncelleme: 03.10.2017 20:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81