Ak Parti'de kongre tarihi: 23 Eylül

Ak Parti'de kongre tarihi: 23 Eylül

21 Ağustos 2017 Pazartesi 20:08
Ak Parti'de kongre  tarihi: 23 Eylül
Ak Parti'nin Antalya'daki 19 ilçesinin kongreleri başladı. Finike'de Osman Aladağ, Kumluca'da ise Arif Yavuzer seçilirken, Alanya'da ise İlçe Kongresi'nin 23 Eylül Cumartesi günü yapılması planlanıyor. 
 
Adalet ve Kalkınma Partisi Antalya İl Teşkilatı, 19 ilçenin kongreleri için düğmeye bastı. Hafta sonunda gerçekleştirilen kongrelerde Finike'de Osman Aladağ, Kumluca'da ise Arif Yavuzer İlçe başkanı olarak seçildi. Alanya'da ise İlçe Kongresi'nin 23 Eylül Cumartesi günü yapılması planlanıyor. Delege seçimlerini geçen ay tamamlayan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da uygun olduğu bir tarihte kongreyi yapacaklarını söyledi. Bu tarih ise 23 Eylül Cumartesi olarak düşünülüyor. Ak Parti'de Gençlik Kolları Kongresi ise 21 Ekim'de yapılacak. Bu kongrede ise Yılmaz İçmen'in Gençlik Kolları Başkanı olmasına kesin gözüyle bakılıyor.
BERBEROĞLU ZİYARETLERE DEVAM ETTİ
Öte yandan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, ekibiyle birlikte ziyaretlerine devam ediyor. Şehir merkezinin yanı sıra civar mahallelerdeki düğün, cenaze ve taziye programlarının tamamına katılan Berberoğlu'nun dünkü durağı Avsallar Mahallesi oldu. Ev ve işyeri ziyaretlerinin yanı sıra Avsallar'da geçen hafta hayatını kaybeden Bülent Uysal adlı vatandaşın taziye çadırını ziyaret eden Berberoğlu, Uysal'a Allah'tan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı dileklerini iletti. Berberoğlu'na Başkan Yardımcısı Yusuf Mecek ile Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Dayanç da eşlik etti. - Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 21.08.2017 20:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81