Ak Gençlik'te mülakat günü

Ak Gençlik'te mülakat günü

12 Aralık 2017 Salı 19:52
Ak Gençlik'te mülakat günü
Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Teşkilatı'nın 2 Aralık'ta Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirdiği kongrede İlçe Başkanı seçilen Mustafa Toklu mesaiye başlarken, 3 yıldır başarıyla Gençlik Kolları başkanlığı görevini sürdüren Alaaddin Işık da Toklu'nun yönetimine girdi. Parti tüzüğü gereği 30 yaşını doldurduğu için bu görevinden ayrılacakken yeni dönemde ana kademe yönetim kurulu üyesi olan Işık, görevini geçen hafta düzenlenen mini bir törenle geçici olarak Siyasi ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı Emre Kodal'a devretmişti.
AKBAŞ ALANYA’DA TEMAYÜL YAPMIŞTI
Ak Gençlik Kongresi'nin 23 Aralık'ta yapılacağı kesinleşirken, bu göreve 5 isim birden talip oldu. Yılmaz İçmen, Cem Yıldırım, Fatih Kalan, Musa Karaduman ve Bekir Altun yeni dönem Gençlik Kolları Başkanı olmak için başvuruda bulundu. Önceki gün Alanya'ya gelen Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akbaş ise partinin genç üyeleriyle toplantı yaparak temayül yoklaması gerçekleştirdi. Beş isimden hangisinin yeni başkan olacağına yönelik sorular soran Akbaş, elde ettiği verileri alarak Antalya'ya gitti. 
İÇMEN, YILDIRIM VE KALAN, BUGÜN GENEL MERKEZ’DE 
Dün de Genel Merkez tarafından Yılmaz İçmen, Cem Yıldırım ve Fatih Kalan bugün öğlen saatlerinde yapılacak olan mülakat için Ankara’ya çağırıldı.  Bugün gerçekleştirilecek olan mülakatın ardından 23 Aralık’ta ki Gençlik Kolları Kongresine hangi isimle gidileceği açıklanacak. Belirlenecek olan aday kongreye kadar yönetim listesini hazırlayıp tek aday olarak seçime girecek. – Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 14.12.2017 13:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81