Ak Gençler gelecek için istişare ediyor

Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık parti binasında gençlerle toplantı yaptı.

Ak Gençler gelecek için istişare ediyor

Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık parti binasında gençlerle toplantı yaptı.

25 Aralık 2016 Pazar 22:45
Ak Gençler gelecek  için istişare ediyor
Alanya'daki ve ülke genelindeki son gelişmelerin değerlendirildiği toplantıda, birlik beraberlik mesajları verildi. Alanya'da gençlere yönelik yapılan ve yapılacak çalışmaları masaya yatıran Ak Partili gençler, Alaaddin Keykubat Üniversitesi'ni (ALKÜ) bu yıl kazanıp Alanya'ya gelen üniversite öğrencilerinin kente adaptasyon sürecinde neler yapılması gerektiği konusunda fikir alışverişinde bulundu. Işık, “Gençleri aktif siyaset arenasına dâhil etmek için çalışıyoruz. Bir ülkeyi, bir şehri ve bir ilçeyi daha sağlıklı yönetmek için siyasetin nasıl doğru ve bilinçli yapılması gerektiğini genç arkadaşlarımıza aşılamak ve ileride gerek yönetici gerekse vatandaş olarak şehir yönetiminde söz sahibi olmaları için hangi yolları izlemeleri gerektiği konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyoruz” dedi. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 25.12.2016 22:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81