Aile Danışmanları sertifikalarını aldı

Alanya Belediyesi ve Alanya Hamdullah Emin Paşa (HEP) Üniversitesi arasında imzalan protokol ile Aile Danışmanlığını tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldılar.

Aile Danışmanları sertifikalarını aldı

Alanya Belediyesi ve Alanya Hamdullah Emin Paşa (HEP) Üniversitesi arasında imzalan protokol ile Aile Danışmanlığını tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldılar.

02 Haziran 2017 Cuma 19:14
Aile Danışmanları  sertifikalarını aldı
HEP Üniversitesi’nde düzenlenen törene Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, HEP Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durdu Öner, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Murat Ertan Doğan, eğitmenler ve kursiyerler katıldılar. Törenin açılış konuşmasını yapan HEP Rektörü Mehmet Durdu Öner, ‘’Proje ile üniversitemiz sürekli eğitim merkezinde açılan bu program çok büyük önem arz etmektedir. Geçtiğimiz yıl Alanya Belediyesi ile imzalanan protokol ile ilk olarak eğitim ayağını tamamladık. 450 saat süren eğitimlerde kursiyerlere Aile Danışmalığı alt konularında teorik ve uygulamalı olarak akademisyenlerimiz tarafından eğitim verildi. Kursiyerlerimize bugün düzenlenen törenle sertifikalarını takdim ettik’’ dedi. 
TOPLUMUN YAPI TAŞI OLAN AİLEYE ÖNEM VERİYORUZ
Alanya Belediyesi olarak önceliklerinin eğitim olduğunu vurgulayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ‘’HEP Üniversitesi ile yaptığımız protokol ile eğitimlerini tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını verdik. Belediyemizden de bir psikolog ve bir sosyolog bu eğitime dahil oldu. Biz sosyal belediyecilik anlayışı gereği toplumun yapı taşı olan aileye önem vermekteyiz. Ailenin bulunduğu her kavram bizim için önemlidir. Bu nedenle Aile Danışmanlığı Merkezi’nin kurulmasını öngörüyoruz. Tüm kursiyerleri tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.’’ dedi. Konuşmaların ardından Başkan Yücel ve Rektör Öner kursiyerlere sertifikalarını takdim ettiler.
Son Güncelleme: 02.06.2017 19:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81