AGC üyelerine indirimli sağlık hizmeti

Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) ile özel bir hastane arasında sağlık protokolü imzalandı.

AGC üyelerine indirimli sağlık hizmeti

Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) ile özel bir hastane arasında sağlık protokolü imzalandı.

28 Kasım 2016 Pazartesi 20:12
AGC üyelerine indirimli sağlık hizmeti

AGC ile Medical Park Antalya Hastane Kompleksi arasında sağlık protokolü imzalandı. AGC üyeleri ve birinci derece yakınlarının indirimli sağlık hizmeti almasını kapsayan sağlık protokolü, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ve Medical Park Antalya Hastane Kompleksi Genel Müdürü Sebahattin Tanas arasında imzalandı.
“SAĞLIK PROTOKOLÜMÜZÜ GÜNCELLEDİK”
Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni, “Geçmiş yıllarda da Antalyalı gazetecilerin sağlığıyla ilgili geniş kapsamlı protokollerle işbirliği yaptık. Bu gün de sağlık protokolümüzü yeniden güncelledik. Antalyalı gazetecilerin sağlığına önem verip, böyle bir adım atmamıza vesile olduğunuz için teşekkür ediyorum” dedi.
“BU TÜR TARAMALAR ÇOK ÖNEMLİ BİR YERE SAHİP”
Gazetecilerin yoğun çalışma saatleri nedeniyle, sağlıklarını ihmal ettiklerinin altını çizen Yeni, “Biz gazeteciler herkesin sağlığına, herkesin haberine koşarız. Ancak kendimizle ilgili sağlık problemlerimizi hep öteleriz. Özellikle göz, kalp, boyun fıtığı bizim meslek hastalıklarımızdır. Dolayısıyla bu tür taramaların ve sağlık protokolleri, sağlığını ihmal eden gazetecilerimiz için önemli bir vesile olacaktır.”
“SAĞLIKLI HABERLER İÇİN SAĞLIKLI YAŞAM”
İmzalanan protokolden sonra Genel Müdür Sebahattin Tanas ise, “Öncelikle sağlıklı haberler için sağlıklı yaşam demek istiyoruz. Gazetecilerimize bir katkı yapabildiysek; ne mutlu bize. Bu tarz sözleşmeleri Antalyalı birçok dernek ve STK ile yapma gayreti içerisindeyiz. Bu sözleşmelerle hastanemize erişebilirliği daha da arttırmak istiyoruz. İndirim sözleşmemizin her iki taraf için de hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.”
Son Güncelleme: 28.11.2016 20:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81