AESOB'dan üyelerine sağlık protokolü

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB), üyeleri ve 1.derecede yakınlarına yönelik sağlık protokolü imzaladı.

AESOB'dan üyelerine sağlık protokolü

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB), üyeleri ve 1.derecede yakınlarına yönelik sağlık protokolü imzaladı.

07 Haziran 2017 Çarşamba 21:39
AESOB'dan üyelerine sağlık protokolü
AESOB binasında gerçekleştirilen protokolü AESOB’a bağlı oda üyeler ve 1.derece yakınları adına Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere ve Özel OFM Hastanesi Başhekim Dr. Cem Mutlu imzaladı. Protokolle, SGK, emekli sandığı, Bağ-Kur güvencesi olan ve sosyal güvencesi olmayan, AESOB bağlı esnaf odaları üyeleri ve 1.derece yakınlarına indirim imkânlarını kapsıyor. Hastanenin cari fiyatları üzerinden sosyal güvencesi olan esnaf ve yakınlarından, laboratuvar tetkiklerinde yüzde 15, Radyolojik tetkiklerde yüzde 15, ameliyat ve yataklı tedavi işlemlerinde yüzde 20 imkanı sağlanırken, sosyal güvencesi olmayan esnaf ve yakınlarına ise yüzde 20 indirim yapılacak.
AESOB’un imzaladığı protokolle ilgili açıklama yapan AESOB Başkanı Adlıhan Dere, “üyelerimiz ile 1.derece yakınları, sağlık hizmetlerinden eksiksiz bir şekilde yararlanacaktır. Üye kartı ve resmi kimlik belgesi ile hastaneye başvurarak hizmetlerini alabileceklerdir. Birlik olarak, üyelerimizin her alanda en iyi şekilde hizmet alabilmeleri için gayret gösteriyoruz” dedi. İmzalanan protokolle ilgili detayları aktaran Başkan Adlıhan Dere, “Bu sözleşme imza tarihinden itibaren 1 yıl süreyle geçerlidir. İmzalanan bu protokol Birliğimize, bağlı odalarımızın üyelerine ve 1. derecede yakınlarına hayırlı olsun” diye konuştu.
 
Son Güncelleme: 07.06.2017 21:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81