Adaylığını kapı önünde açıkladı

Adaylığını kapı önünde açıkladı

12 Temmuz 2017 Çarşamba 03:06
Adaylığını kapı  önünde açıkladı
Ak Parti Alanya İlçe Başkan adaylığını parti teşkilatı önünde açıklayan Sabri Tos, "Ben Taban Hareketi'nin lideriyim. son 3 yerel seçimin hiç birisinde başarı yok. 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimde Alanya'yı Ak Parti'li belediye başkanına kazandıramazsam 1 Nisan'da görevi bırakırım. Kardan adamın ömrü güneş çıkıncaya kadardır. Artık güneş doğdu, kardan adamın ömrü de bitti. Alanya'ya hayırlı uğurlu olsun" dedi. 
 
Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkan Adayı olan Sabri Tos, parti bürosunda açıklama izni almadığı için partiye sokulmadı, adaylığını ilçe binası önünde açıkladı. Adaylık açıklaması öncesi çok sayıda vatandaş ve partili de Sabri Tos'a destek için parti binası önünde hazır bulundu. Güvenlik nedeniyle polisler bölgede hazır beklerken, alkışlarla karşılanan Tos, önce parti binasına yalnız girdi. Adaylık açıklamasını partide yapmasına izin verilmeyen Tos, çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Tos, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 
'BUGÜN BİZE KAPILARI KAPATIYORLAR'
Mevcut teşkilat yönetiminin söylediğine göre, İl Teşkilatı'ndan gelen talimat gereği bana parti bürosunda açıklama yaptırmadılar. Buraya kadar gelen arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Seçim süreci başladı. Bu nedenle herkes buraya gelip adaylık açıklaması yapabilir. Adaylık açıklaması için partinin hiçbir kademesine başvurma şartı diye bir şey yok. Sonuçta ben AK Parti'nin kurucusuyum. 2014'de de aday olmuştum, Berberoğlu yine ilçe başkanıydı, açıklamamı parti bürosunda yapmıştım. Ama şimdi nedense süreç değişmiş. Bugün bize kapıları kapatıyorlar. 
'TABELAYI DEĞİŞTİRMEYE GELİYORUZ'
Biz Reis'in, yani Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emrindeyiz. Onun için şu tabeladaki metal yorgunluğu var ya, biz bu tabelayı değiştirmeye geldik. Allah'ın izniyle biz bu tabelayı değiştirmeye geliyoruz. Dim Barajı patlarsa Tosmur, Oba ve Kestel'in yapabileceği bir şey kalmaz, su herkesi alır gider. Tüzük bende de var. Tüzüğü biliyorum. AK Parti'nin tüzüğünü benden iyi kimse bilemez. Şu an yönetimde olan arkadaşların içinde belki tüzüğü hiç okumamış olanlar bile vardır. 
'BİZ SİNİRLERİMİZİ 2004'TE ALDIRDIK'
19 Temmuz'da delege seçimi yapılacak. Delege yazılırken kesinlikle işin başında durup takipçisi olacağım. Onun için bugün burada ısrarla adaylık açıklaması yapıyorum. 'Sabri ortalığı karıştırmaya, bulandırmaya geldi' gibi bir durum yok. Biz sinirlerimizi 2004'de siyasete girince aldırdık. Bizde zaten sinir yok. Kardan adamın ömrü güneş çıkıncaya kadardır. Artık güneş doğdu, kardan adamın ömrü de bitti. Alanya'ya hayırlı uğurlu olsun. Ben tabanın sesiyim. Üstlendiğim bir görev var. Ben birilerinin tabir ettiği gibi kavgacı veya dövüşçü değilim. Böyle bir şey olmaz. 
'AK PARTİ'YE ALANYA'YI KAZANDIRAMAZSAM 1 NİSAN'DA İSTİFA EDERİM'
Ben Taban Hareketi'nin lideriyim. 2004, 2009, 2014'te 3 yerel seçim oldu. Hangisinde başarı var? Aldığımız bir yerel seçim var mı? Yok. Demek ki ortada başarısızlık var. Bundan dolayı adayım. 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimde Alanya'yı Ak Parti'li belediye başkanına kazandıramazsam 1 Nisan'da görevi bırakırım. Daha büyük iddiası olan varsa çıkıp konuşsun, 'Biz kazandırırız' desin. Ortaya daha farklı bir iddia atsın. Benim iddiam bu." - Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 12.07.2017 03:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81