Adalet terazisini Takavut teslim aldı

Adalet terazisini Takavut teslim aldı

29 Haziran 2017 Perşembe 02:59
Adalet terazisini  Takavut teslim aldı
CHP Alanya İlçe Teşkilatı tarafından dün Alanya'da 'Adalet Yürüşüyü' gerçekleştirildi. Yürüyüş öncesinde CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven tarafından Manavgat'a teslim edilmek üzere CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut'a adalet terazisinin yarısı verildi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı 'Adalet Yürüyüşü' tüm ülkede destek görmeye devam ediyor. Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan İstanbul'a kadar yürüyeceğini açıklamasının ardından pek çok partili Kılıçdaroğlu ile birlikte yürürken, bir çok partili de kendi şehirlerinde yaptıkları yürüyüşlerle Kılıçdaroğlu'na destek veriyorlar. 
'MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK'
CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven geçtiğimiz hafta CHP İl Başkanı Mustafa Erdem'den teslim aldığı adalet terazisini dün CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut'a teslim etti. Terazi tesliminin ardından CHP Alanya İlçe Başkanı Ali TakavuT bir konuşma gerçekleştirdi. Takavut konuşmasında, "Adaleti mumla aradığımız günleri yaşıyoruz. Asıl suçluların yargılanmadığı masum kişilerin yargılandığı bir süreci yaşıyoruz.  Yıllarını adalet ve demokrasi için harcayan bizler adalet istiyoruz ve bu nedenle buradayız. Cumhuriyetimizin bütün kazanımları neredeyse yok edilmek üzere. Onun için adaleti hak ettiği yere getirinceye kadar mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz.  Bugün teslim aldığımız terazinin yarısını bizde Cuma günü Manavgat ilçe örgütümüze Manavgat'a giderek orada teslim edeceğiz" dedi.
YÜRÜYÜŞ ATATÜRK ANITI'NDA SON BULDU
Yapılan konuşmaların ardından CHP Alanya İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen etkinlikte Alanya Kuyularönü Cami önünde toplanan onlarca CHP'li sloganlarla yürüyüşe başladılar. CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut'un yanı sıra CHP Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem, CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven, CHP Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci'nin yanı sıra CHP'li meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Ellerinde Türk bayrakları ve üzerinde 'Adalet' yazan afişlerle Kuyularönü Cami önünde toplanarak yola çıkan partililer yürüyüşü Atatürk Anıtı'nda sonlandırdı. - Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 29.06.2017 03:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81