ACIMIZ BÜYÜK

Alanya hafta sonu iki önemli ismini kaybederken cenaze törenlerinde adeta izdiham yaşandı

ACIMIZ BÜYÜK

Alanya hafta sonu iki önemli ismini kaybederken cenaze törenlerinde adeta izdiham yaşandı

02 Ekim 2016 Pazar 23:11
ACIMIZ BÜYÜK
Alanya hafta sonu iki önemli ismini kaybederken cenaze törenlerinde adeta izdiham yaşandı. Alanya'nın köklü ailelerinden Arif Zamanoğlu hayatını kaybederken, yine bölgenin önemli isimlerinden olan ve Süleymanlıların göz nuru Tahir Çırpanlı vefat etti. Alanya halkı Zamanoğlu ve Çırpanlı gibi iki önemli isminin cenaze törenine akın etti. Haber Alanya ailesi olarak merhum Zamanoğlu ve Çırpanlı'ya Allah’tan rahmet, ailesine ve dostlarına baş sağlığı dileriz.

Alanya'nın köklü ailelerinden olan Zamanoğlu ailesinin en büyüğü Arif Zamanoğlu hafta sonu tedavi gördüğü Ankara’da hayatını kaybetti. Gazetemiz sahibi Cevdet ve Kemal Zamanoğlu’nun amcaları, Mehmet, Hüseyin, Nesibe Zamanoğlu ile Sakine Hatipoğlu'nun abisi olan merhum Arif Zamanoğlu, Emine Öz ve Gonca Özcan olmak üzere iki kız babası idi. Merhum Arif Zamanoğlu'nun cenhaze namazı Alanya Emine Özmüftüoğlu Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Belediye Mezarlığı'nda bulunan aile mezarlığına defnedildi. Zamanoğlu'nun cenaze törenine ilçe protokolü, ailesi, yakınları, dostları ve yüzlerce seveni katıldı.
ÇIRPANLI'NIN CENAZESİNE KATILDI
Süleymanlıların Alanya'daki önemli isimlerinden Tahir Çırpanlı'nın cenazesi önceki gün öğle namazına mütakip Hacı Memişler Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Bektaş Mezarlığı'na defnedildi. Cenazeye kanaat önderi Alihan Kuriş de iştirak etti. Bir dönem Alanya Belediye Meclis Üyeliği de yapan Çırpanlı'nın cenazesine Kuriş'in yanı sıra Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanya'nın her kesiminden katılım oldu.
Son Güncelleme: 02.10.2016 23:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81