AÇILIŞI BAKAN YAPACAK

AÇILIŞI BAKAN YAPACAK

03 Kasım 2017 Cuma 00:10
AÇILIŞI BAKAN YAPACAK
Alanya'ya gelecek olan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Eğitim Fakültesi binasının temel atma töreni, ardından Mühendislik Fakültesi'nin açılış programına katılacak. 

AKADEMİK AÇILIŞ TÖRENİ BUGÜN

Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, yoğun gündemine rağmen bugün ilçeye gelerek Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Mühendislik Fakültesi’nin açılışını ve Eğitim Fakültesi’nin temel atma törenini gerçekleştirecek. Saat 14.00’de başlayacak program geleneksel el sanatları müzesinin açılışı ile sürecek. ALKÜ Kestel Yerleşkesinde gerçekleştirilecek programda 2017-2018 Eğitim - Öğretim Dönemi akademik açılışı ve ilk kez Alanya’da eğitim görecek olan ALKÜ Tıp Fakültesi açılışı da gerçekleştirilecek.

ÇAVUŞOĞLU: KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ
Hakkari'deki 8 şehidimiz için ilk mesajı ise Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yayınladı. Bakan Çavuşoğlu mesajında şunları belirtti; "Kuzey Irak'tan Türkiye’ye sızmak isteyen teröristlerle çıkan çatışmada şehitler verdik. Milletimizin başı sağolsun! Ülkemizin huzuruna göz diken en son teröristi temizleyene kadar mücadelemiz kararlılıkla devam edecek. Terörün kökünü kazıyacağız!"
Son Güncelleme: 02.11.2017 20:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81