AÇIKLAMAYA GELİYORLAR

AÇIKLAMAYA GELİYORLAR

26 Eylül 2017 Salı 20:01
 AÇIKLAMAYA  GELİYORLAR
Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, gazetemize yaptığı açıklamada bu hafta sonu ya da önümüzdeki hafta Antalya İl Teşkilatı’ndan gelecek olan ekibin, Alanya'da kimin başkan adayı olacağını belirleyeceğini söyledi. 
 
İL BAŞKANI GELİYOR
Bu hafta sonu ya da önümüzdeki hafta içinde Antalya Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer ile birlikte Antalya Koordinatörü Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Alanya'ya gelerek ilçe başkanının kim olacağına dair istişarelerde bulunacak. AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu gazetemize yaptığı açıklamada sürecin sağlıklı bir şekilde devam ettiğini belirtti.
ADAY İSMİ AÇIKLANACAK
Dün parti binasında ilçe yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdiklerini belirten AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, “Kongre sürecini bekliyoruz. Bu süreç sağlıklı bir şekilde yürüyor. Önümüzdeki hafta, ya da bu hafta sonu il başkanımız ve il koordinatörümüz Alanya’ya gelirler, Alanya ile ilgili bir takım görüşmeleri yaparlar, ondan sonraki süreçte bir ilçe başkanı belirlenir. O isim etrafında da kongreye gidilir” dedi.
"BAŞBAKANLA AYNI KONUMDA" 
ALTSO kongresinin ertelenmesi ve Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için isminin geçmesini değerlendiren Berberoğlu şöyle konuştu: “ALTSO kongresi Alanya için çok önemli. Mehmet Şahin çok iyi bir hava yakaladı. Önümüzdeki süreçte Ak Parti kongresi var, yeni bir yönetim oluşacak, daha olağan kongre yapılacak. Teşkilatlar değişecek, yeni şekillenmeler olacak. Bunlar olumlu gelişmeler. İstanbul Belediye Başkanlığı demek benim siyasi bakışıma göre Başbakanlıkla aynı konumdadır.”
 
Son Güncelleme: 26.09.2017 20:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81