Açığa alınan SGK Alanya Müdürü göreve iade edildi

Alanya'da 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında FETÖ soruşturması kapsamında açığa alınan SGK Alanya Müdürü Halil Murat Uyar, görevine iade edildi.

Açığa alınan SGK Alanya Müdürü göreve iade edildi

Alanya'da 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında FETÖ soruşturması kapsamında açığa alınan SGK Alanya Müdürü Halil Murat Uyar, görevine iade edildi.

22 Kasım 2016 Salı 23:01
Açığa alınan SGK Alanya  Müdürü göreve iade edildi
15 Temmuz darbe girişiminden sonra başlatılan soruşturma kapsamında SGK Alanya Müdürü Halil Murat Uyar, FETÖ/PDY ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle açığa alındı. Soruşturma kapsamında yapılan araştırmada terör örgütü ile herhangi bir bağlantısı olmadığı belirlenen Uyar'ın, görevi iade edildi.

'BU TERÖR ÖRGÜTÜ İLE BİR İLGİM OLMADI'
SGK Alanya Müdürü Halil Murat Uyar, bugün yayınlanan kanun hükmünde kararname ile göreve iade edilmiş bulunduğunu söyledi. Uyar," Bugüne kadar hayatımın hiç bir döneminde, hiç bir şekilde, hiç bir ortamda bir araya gelmediğim ve en çok zulmüne uğradığım bu terör örgütü ile bir ilgim olmadı. Bakanlar kurulu kararı ile de ortaya konulmasından mutlu oldum. Yapılan bu maddi hatanın düzeltilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum"dedi.  

'GÖREVİMİZE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİM'
Ailemin bir ferdi gibi görerek hizmet verdiğim Alanya halkının bu süreçte beni ailesinden biri gibi görerek her kesimiyle vermiş olduğu büyük destek beni onurlandığını da dile getiren Müdür Uyar, “Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu bu süreçte, ‘Mağdur olanın başınızın üstünde yeri var. Devletin ve milletin yaşadığı süreç adına o da bir gazi gibi, şehit yakını gibi kısa süreli bir mağduriyet yaşamış olur. Devletine, milletine vatanına helal olsun der yine görevinin başına geçer’ demişti. Biz de Sayın Bakanımızın emir buyurduğu gibi bu süreç ve haklı mücadele uğruna milletime devletine ve vatanıma hakkım helal olsun diyerek görevimize ve hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz” – Erdal ANAK
Son Güncelleme: 22.11.2016 23:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81