Ortahisar Platformu fotoğraf sanatçıları ile bir araya geldi

TRABZON ORTAHİSAR PLATFORMU ÜYELERİ BİR ARAYA GELEREK ARSİN İLÇESİNDE GÜN BATIMINI FOTOĞRAFLADI.

Ortahisar Platformu fotoğraf sanatçıları ile bir araya geldi

TRABZON ORTAHİSAR PLATFORMU ÜYELERİ BİR ARAYA GELEREK ARSİN İLÇESİNDE GÜN BATIMINI FOTOĞRAFLADI.

21 Haziran 2020 Pazar 13:45
Ortahisar Platformu fotoğraf sanatçıları ile bir araya geldi

Trabzon Ortahisar Platformu, fotoğraf sanatçıları ile bir araya gelerek Arsin ilçesinde gün batımını fotoğrafladı.

Trabzon’da yeni kurulmasına rağmen hemen faaliyete geçen ve şehir adına etkinlik ortaya koyan Ortahisar Platformu bir fotoğraf yarışması düzenledi. Fotoğraf yarışmasının ilk ayağı Arsin’de gün batımı çekimi oldu. Yarışmaya katılım gösteren fotoğraf sanatçıları ve Ortahisar Platformu Başkanı Murat Zeki Solak ile platformun sanat koordinatörü Adnan Taç hep birlikte Arsin’de fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. Etkinliğe ev sahipliği yapan İlçe Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy ise fotoğraf yarışmasının ilk adımının ilçede atılıyor olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ortahisar Platformu Başkanı Murat Zeki Solak, Trabzon’a kültürel anlamda katkı sunmak istediklerini belirterek, “Her şey sosyal medyada okuduğum bir diyalogdan başladı. Trabzon’umuzda yaptığımız ilk etkinlik. Pandemi sonrası ulusal boyuta getirmek istiyoruz. Trabzon’umuza kültürel anlamda katkı sunmak istiyoruz” dedi.

Platformun sanat koordinatörü Adnan Taç ise, etkinliğin dört adımının daha olduğunu vurgulayarak, “Etkinliğin fikir babası iş adamı Tufan Aydoğan kendisine teşekkür ediyoruz. Yerel yöneticilerimizde sanatın içinde olsunlar ve çekim aşamalarını şahit olsunlar istedik” ifadelerini kullandı.

Etkinlik fotoğrafçıların gün batımını fotoğraflaması ile sona erdi.

Son Güncelleme: 21.06.2020 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81