Vali ve başkan korona denetiminde

SİNOP'TA PROTOKOL TARAFINDAN MASKE VE FİZİKSEL MESAFE DENETİMLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Vali ve başkan korona denetiminde

SİNOP'TA PROTOKOL TARAFINDAN MASKE VE FİZİKSEL MESAFE DENETİMLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

20 Ekim 2020 Salı 15:55
Vali ve başkan korona denetiminde

Sinop’ta protokol tarafından maske ve fiziksel mesafe denetimleri gerçekleştirildi.

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, İl Emniyet Müdürü Cahit Şahin, İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Reyhanlıoğlu, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Hakan Başakçı ve Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yüksel tarafından, Atatürk Caddesi ve Tersane mevkisinde bulunan umuma açık istirahat ve eğlence yerleri başta olmak üzere kafe, restoran gibi yeme içme mekanlarında esnaf ve vatandaşlara temizlik, maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulması yönünde uyarılarda bulunuldu.

Denetim sonrası açıklamalarda bulunan Vali Karaömeroğlu, “Malum olduğu üzere bakanlığımızın hepimizin sağlığı için mottosuyla her hafta yaptığımız denetlemeleri bu hafta farklı bir şekilde yapıyoruz. 7 gün 24 saat her gün ayrı bir temada olmak üzere denetleme yapıyoruz. Bugünkü temamız da umuma açık istirahat ve eğlence yerleriydi. Hep birlikte dolaştık. İnsanlarımızı bilinçlendirmek bu konuda farkındalık oluşturmak için denetimlerimiz durmadan devam ediyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 20.10.2020 16:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81