7 suçtan aranan şahıs tutuklandı

Alanya’da çeşitli suçlardan sabıka kaydı olan ve 7 ayrı suçtan aranan bir kişi polis tarafından yakalandı.

7 suçtan aranan şahıs tutuklandı

Alanya’da çeşitli suçlardan sabıka kaydı olan ve 7 ayrı suçtan aranan bir kişi polis tarafından yakalandı.

06 Şubat 2017 Pazartesi 20:41
7 suçtan aranan  şahıs tutuklandı
Edinilen bilgiye göre, önceki gün saat 17.00’da Güllerpınarı Mahallesi, Ergün Sokak’ta devriye halinde olan Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri,  hakkında 7 ayrı suçtan aranması bulunan ve eşkali polis tarafından bilinen 23 yaşındaki Nurullah Çelebi yaya olarak gezdiği sırada yakalandı. Birçok sabıka kaydı da bulunan Nurullah Çelebi’nin yapılan üst aramasında kağıda sarılı vaziyette ‘Afgan esrarı’ olarak tabir edilen uyuşturucu ile bir şişe içerisinde sıvı hale getirilmiş uyuşturucu çıktı. Gözaltına alınan Nurullah Çelebi emniyetteki ifadesinde üzerinden çıkanların uyuşturucu madde olduğunu itiraf etti.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından ayrı tarihlerde gerçekleştirilmiş ‘Evden, işyerinden, kurumdan hırsızlık, motosiklet hırsızlığı, suç eşyasının satın alınması veya kabul edilmesi’ gibi 7 ayrı suçun şüphelisi olarak adliyeye sevk edilen şüpheli Nurullah Çelebi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Son Güncelleme: 06.02.2017 20:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81