640 sporcu mücadele etti

Bisiklet sezonun ilk yarışı olan Türkiye Şampiyonası Bisiklet 1. Etap Puanlı Yol Yarışları’nda 65 i yabancı, 640 sporcu mücadele etti.

640 sporcu mücadele etti

Bisiklet sezonun ilk yarışı olan Türkiye Şampiyonası Bisiklet 1. Etap Puanlı Yol Yarışları’nda 65 i yabancı, 640 sporcu mücadele etti.

05 Şubat 2017 Pazar 20:05
 640 sporcu mücadele etti

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Alanya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen yarışlar üç gün boyunca Atatürk Anıtı önünde devam etti. Kriteryum yarışlarının yapıldığı son günde Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula’nın startı ile yarışlar başladı.
Yıldız kadınlar takım klasmanında Mosso Ege Pedal birinci, Alanya Doğa Sporları Kulübü ikinci ve Karaman Extrem Bisiklet Doğa Sporları Kulübü üçüncü oldu. Genç kadınlarda Sakarya Gençlik Merkezi takımı birinci oldu. Büyük kadınlarda ise, Kocaeli Brisaspor birinci, Başkent Üniversitesi ikinci e Karaman Extrem üçüncü oldu. Yıldız A Erkekler takım klasmanında Çumra Belediye birinci, Konya Büyükşehir ikinci ve Konya Taşkent üçüncü oldu. Yıldız B Erkeklerde, Konya Taşkent birinci, Çumra Belediye ikinci ve Edirne Gençlik üçüncü oldu.
Genç erkeklerde Konya Gençlik Spor birinci, Kocaeli Brisaspor ikinci ve Kapadokya Bisiklet üçüncü oldu. Büyük erkeklerde Kocaeli Brisaspor birinci, Torku Şekerspor ikinci ve Kapadokya Bisiklet üçüncü oldu.
Dereceye giren sporcular kupa ve madalyalarını; Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak ve federasyon yetkilileri tarafından aldılar.
Son Güncelleme: 05.02.2017 20:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81