4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan, çatışmada şehit sayısı 4'e çıktı.

4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan, çatışmada şehit sayısı 4'e çıktı.

30 Eylül 2017 Cumartesi 19:16
4 Şehit
HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi'ne bağlı Derecik Beldesi'ne operasyona çıkan güvenlik korucularına bir grup PKK'lı terörist tarafından ateş açıldı. Çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 1 güvenlik korucusu şehit oldu, 1 korucu da yaralandı.
Olay, Şemdinli ilçe merkezine yaklaşık 70 kilometre uzaklıkta bulunan Derecik Beldesi'nde öğle saatlerinde meydana geldi. Irak sınırında operasyona giden koruculara, bir grup PKK'lı terörist tarafından ateş açıldı. İlk ateşte güvenlik korucusu İslam İrez şehit olurken, 1 korucu da yaralandı. Yaralı korucu helikopterle Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.

ŞEHİT SAYISI 4'E YÜKSELDİ

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi Güngören Köyü yakınlarında güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada, 1 asker ile 1 güvenlik korucusunun daha şehit olduğu, 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı belirtildi. Yaralılar, helikopterlerle çatışma bölgesinden alınarak Doğubayazıt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
Son Güncelleme: 30.09.2017 19:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81