3 Alanyalıya davet

3 Alanyalıya davet

13 Ekim 2017 Cuma 20:31
3 Alanyalıya davet
Bir dönem Demokrat Parti (DP) Genel Başkanlığı yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün İstanbul’da gerçekleştirilecek olan oğlunun düğününe Alanya’dan zamanında DP’de birlikte siyaset yaptığı Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, eski ilçe başkanları Yaşar Uysal ve Şevki Azakoğlu’nu da davet etti. 
 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun oğlu Engin Levent Soylu, Rize Güneysulu Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Daire Başkanı Ahmet Minder’in kızı Saadet Nur Minder ile bugün İstanbul’da saat 17.00’da hayatını birleştirecek. Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan düğüne Alanya’dan da Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, DP Parti Eski Alanya İlçe Başkanları Yaşar Uysal ve Şevki Azakoğlu’da katılacak. Ayrıca düğüne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra Başbakan Binali Yıldırım ve çok sayıda kabine üyesinin de katılması bekleniyor.  – Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 13.10.2017 20:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81