249 öğrenciyi sevindirdiler

Alanya’da hayırsever işadamı, kırsal bölgede eğitim gören 249 öğrenciye giyim yardımında bulundu.

249 öğrenciyi sevindirdiler

Alanya’da hayırsever işadamı, kırsal bölgede eğitim gören 249 öğrenciye giyim yardımında bulundu.

29 Aralık 2016 Perşembe 00:48
 249 öğrenciyi  sevindirdiler


Alanya’nın 30 kilometre uzağındaki Gümüşkavak Mahallesi’nde eğitim-öğretim veren Dimçayı İlk ve Ortaokulluna Hayırsever İşadamı Murat Koçyiğit tarafından getirilen yardım paketleri, daha önce okul yönetimi tarafından tespit edilen 249 öğrenciye dağıtıldı. İçinde ayakkabı, mont, kazak, pantolon, çorap gömlek bulunan paketlerini alan öğrenciler, büyük mutluluk yaşadı. Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Hayırsever İşadamı Koçyiğit’e teşekkür ettiklerini belirterek, okulda eğitim gören 249 öğrenciye hayırseverimiz tarafından çocuklarımızın çorabından montuna kadar, giyimini tedarik ettiklerini söyledi.
ALLAH HEPSİNDEN RAZI OLSUN
Müdür Er, “Özellikle 7 mahalleden bu okulla öğrenci geldiği için, bu okulu tercih ettik. Hayırseverimiz sayesinde bir nebze olsun mutlu edebildiysek ne mutlu bize. Bu konuda emek geçen herkese çocuklarım ve öğretmenlerim adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hayırsever vatandaşların duyarlılığı sayesinde ilçede bulunan birçok okullarda temel ihtiyaçları sağlıyoruz. Allah onların hepsinden razı olsun” diye konuştu.
ALANYA’YI SAHİLDEN İBARET BİLİYORDUM
Böyle bir imkanı sağladığı için Hüseyin Er’e teşekkür eden hayırsever iş adamı Murat Koçyiğit ise, “Çocuklarımızı giyimini sağladık ve sevinmelerine vesile olduk. Ben Alanya’yı sadece sahilden ibaret biliyordum. Böyle değilmiş en azından bunu da öğrenmiş olduk. Benim gibi yardım bulunmak isteyen ve Alanya’nın gerçek yüzünü görmek isteyenler ilçenin kırsal mahallelerine de gelsin. Gerçekten ihtiyacı olan çok okul ve öğrenciler var” dedi.
Son Güncelleme: 29.12.2016 01:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81