2017 yatırım yılı olacak

2017 yatırım yılı olacak

30 Aralık 2016 Cuma 21:02
2017 yatırım yılı olacak
TÜREL: 2017’DE BÜTÇENİN YARISI YATIRIMA AYRILDI

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yeni yıl mesajı yayımladı. Şehit acıları ile sınandığımız zor bir seneyi geride bıraktığımızı söyleyen Türel, bu imtihanlar yıkmadığını, tam tersine güçlendirdiğini kaydetti. 3 yılda 1.5 milyar liralık yatırıma imza attıklarını ifade eden Türel, 19 ilçenin her birine mümkün olan en çok ve en güzel hizmeti götürmeye gayret ettiklerini vurguladı.
2017 yılına güven ve inanç ile daha güçlü bir şekilde giriyoruz diyen Türel, “2017’de de bütçemizin yarısını, 1 milyar 167 milyon lirayı yatırıma ayırarak yeni bir rekora hep birlikte imza atacağız. 2017, Antalya’yı marka şehir haline getirecek, çağ atlatacak Boğaçayı, Konyaaltı Sahili, Kruvaziyer Liman, Kepez Santral gibi vizyon projelerimizin başladığı yıl olacak. Hepsi iş demek aş demek olan bu dev yatırımlarla Antalya dünyanın parlayan yıldızı olacak. Antalya'da yaşayan, Antalya'da çalışan herkes, inşallah daha mutlu, daha müreffeh, daha huzurlu olacak. Bugün Antalya bir dünya kenti olma yolunda sağlam adımlarla ilerliyorsa, bu her şeyden önce sizlerin eseridir. Bütün bu yatırımlar, hizmetler, her sahadaki yenilikler sizlerin desteği, duası, sabrıyla hayata geçmektedir. Allah, birliğimizi, beraberliğimizi, huzurumuzu bozmasın, her zaman el ele, omuz omuza, ayrı-gayrı olmadan çalışacağız. Bize, Antalya'nın ve Türkiye'nin geleceğine güvenin. 2017 yılının insanlığa, ülkemize, milletimize, sağlık, barış, huzur, mutluluk, şans ve başarı getirmesini temenni ediyor, bereket dolu bir yıl diliyorum” dedi.

YÜCEL: YENİYILDA DA YENİ YATIRIMLAR OLACAK
Yeni yıl mesajı yayımlayan Alanya Belediye Başkanı Yücel, yeni yılda da yeni proje ve yatırımlarla Alanya halkının hizmetinde olacaklarını söyledi. Mesajında, Belediyenin 2016 yılındaki hizmet ve yatırımlarına da değinen Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Merkeze uzak bir çok mahallemizi sağlık, sosyal yardım, eğitim ve altyapı hizmetleriyle ilk defa tanıştırdık. Türkiye’nin en kapsamlı Sahipsiz Hayvan Barınağı, kırsaldaki kız öğrencilerimiz için Oba Öğrenci Yurdu, Tosmur 2. Atık Terfi Merkezi, Yıllık ve Çok Yıllık Bitki Serası, Kestel Düğün Salonu ve tamamen yenilenen Alaiye Caddesi başta olmak üzere pek çok park ve sosyal alanı 2016 yılında vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Güneş Enerji Santrali Projesi (GES), Tavşandamı Sosyal Alan Projesi, Demirtaş Kültür Merkezi ve Düğün Salonu, Alanya Kalesi Teleferik Projesi gibi Alanya’nın değerini arttıracak projelerin de ihalesini tamamlayarak yapımına başladık. İnşallah bu projelerimizi de 2017’de hizmete sunacağız. Vatandaşlarımızın yaşam standardını yükseltmek için 2017’de yeni yollar, yeni sosyal alanlar ve kültürel etkinliklerle hizmetlerimizi aynı heyecan, aynı güçle sürdüreceğiz. Yeni yılın ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve yeni umutlar getirmesini diler, vatandaşlarımızın yeni yılını bir kez daha kutlarım” dedi.
Son Güncelleme: 30.12.2016 22:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81