2017'İ KAYBETTİK

2017'İ KAYBETTİK

04 Ekim 2017 Çarşamba 20:11
2017'İ KAYBETTİK
Son doğru yaklaşan 2017 turizm sezonu üzerine değerlendirmelerde bulunan CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, “2017'den çok şeyler bekleyen esnaf ve bizler 2017'yi de kaybettik. 2017 istediğimiz gibi sonuçlanmadı” dedi. 
 
ESNAF ZOR DURUMDA
CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, son günlerinin yaşandığı 2017 turizm sezonu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 2017 turizm sezonunu sona ererken irili ufaklı şirketlerin yanı sıra dev turizm acentelerinin de iflaslarının başladığını belirten Takavut, “İtalya, Yunanistan İspanya aldı başını gidiyor, ciddi bir yoğunluk yaşadılar, iyi para kazandılar. Biz de otellerimizde yoğunluk yaşadık ama yoğunluk getirisi olmayan boş bir yoğunluk. Otelciler kendileri zor durumda kalmaya başladılar, zaten esnaf zor durumda” dedi. Müşterinin de ekonomik durumunun kötü olduğunu ve otelden dışarı çıkmadığını ifade eden Takavut, “Bu nedenle ülkenin esnafı şuanda zora düştü. 2017'den çok şeyler bekleyen esnaf ve bizler 2017'yi de kaybettik. 2017 istediğimiz gibi sonuçlanmadı” diye konuştu. 

‘MUHALEFETE DE SORUN!’
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından projesi çizdirilen ve Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından tamamlanarak hizmete açılan Telekom Kavşağı'ndaki katlı kavşağın bir bölümünün geçtiğimiz günlerde yağan yağmur nedeniyle göle dönmesine değinen Takavut, “Battı çıktıyı ilk yağmurda su bastı. Biz yapılmadan önce bazı yanlışları gördüğümüz için itiraz etmiştik ama o zaman bizi yatırımlara karşı olmakla suçlamışlardı. Ancak bugün görüyoruz ki uyarılarımız dikkate alınmış olsaydı bu sıkıntılar yaşanmazdı. Umarım daha sonra yapacakları yatırımları muhalefete de sorarlar da böyle yanlışlar yapılmaz” dedi.

Son Güncelleme: 04.10.2017 20:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81