19 ilçede yaz spor okulu

19 ilçede yaz spor okulu

15 Haziran 2017 Perşembe 21:41
19 ilçede yaz spor okulu
Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin yaz tatilini spor yaparak değerlendirmeleri için 19 ilçenin  tamamında Yaz Spor Okulu açıyor. Ücretsiz kurslar için başvurular başladı. Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Müftülüğü işbirliğinde çocuk ve gençlere spor bilincini aşılamak, sağlıklı nesiller yetişmesine katkıda bulunmak, onlara özgüven ve takım ruhu aşılamak, kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla Yaz Spor Okulu düzenliyor.
19 ilçede açılacak Yaz Spor Okulu’nda 8-15 yaş aralığındaki çocuklar, Futbol, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Aikido, Atıcılık, Artistik Cimnastik, Atletizm, Badminton, Boks, Ritmik Cimnastik, Bisiklet, Bocce, Eskrim, Golf, Güreş, Hokey, Halter, Judo, Kano, Karate, Kick Boks, Masa Tenisi, Muay Thai, Okçuluk, Oryantiring, Satranç, Taekwondo, Tenis, Triatlon, Wushu, Yelken olmak üzere 32 branşta ücretsiz spor yapma imkanı bulacak. Yaz Spor Okulu için 29 Haziran’da açılış töreni düzenlenecek.
 
Son Güncelleme: 15.06.2017 21:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81