14 Şubat Sevgililer Günü Süsleri

14 Şubat Sevgililer Günü Süsleri

14 Şubat Sevgililer Günü Süsleri

14 Şubat Sevgililer Günü Süsleri

30 Ocak 2017 Pazartesi 14:35
14 Şubat Sevgililer Günü Süsleri

14 Şubat Sevgililer Günü Süsleri

Sevgililer Günü’nü iple çekiyor musunuz? O halde ilginizi çekiyor demektir. Bu özel günü sevgilinizle ilk defa ya da defalarca kutluyor olmanız hiçbir şeyi değiştirmez, aynı heyecan ve romantizm ile harika saatler geçirebilir ve sevgilinizi şımartabilirsiniz. Peki bu gün için planlarınız neler olacak?

Öncelikle Sevgililer Günü’nü nerede kutlamak istediğinize karar vererek işe koyulabilirsiniz. Evde baş başa mı, yoksa dışarıda mı? Eğer evde kutlamayı ve sıcak bir ortam yaratmayı seçecekseniz, sevgililer günü süslerinizi de buna göre tilkishop.com dan seçmelisiniz. Olmazsa olmaz folyo kalp balonlar, kırmızı parti malzemeleri, kırmızı mumlar bu günün olmazsa olmazlarıdır. Baş başa yenilecek romantik bir akşam yemeğinden taviz vermemeli, hatta ekstra özen göstererek günün anlam ve önemine uygun bir hale getirmelisiniz. Yemek masanızda kırmızı peçeteler kullanabilir, kırmızı mumlar yakabilir ve kırmızı masa konfetileri ile şık bir sevgililer günü masası yaratabilirsiniz. Kırmızı kalp balonlar kullanarak da dekorasyonunuzu geceye ya da güne yakışır bir ruh haline ekonomik şekilde büründürebilirsiniz.

Parti Malzemeleri

Kırmızı gül yaprakları da son yıllarda oldukça sık kullanılan dekoratif bir ürün alternatifi. Sürpriz bir gece için yerde, masada ya da yatakta kullanabileceğiniz gerçek ya da yapay gül yaprakları ile sevgilinizin bu jeste bayılacağı bambaşka bir ambiyans yakalamanız mümkün. İp süsler ya da özel harf setler de dekorasyonunuzu destekleyecek ve herkesten farklı bir tasarım yapmanızı sağlayacak. Eğer pasta ya da cupcake tarzı atıştırmalıklar hazırlayacaksanız, bu yiyeceklerlerin süslemesinde de yine konuya uygun renkte mumlar ya da pasta üstü süsleri kullanabilirsiniz. Çok daha dolu bir masa hazırlamanıza yardımcı olurlar ve çok ekonomiktirler. Bu günü, evlilik teklifi gibi çok daha önemli bir konu ile bir araya getirmek istiyorsanız, özel olarak tasarlanan ve hazırlanan “Benimle Evlenir Misin?” harf setlerini ya da “Seni Seviyorum” özel harf setlerini satın alabilir ve kullanabilirsiniz. Aynı şekilde gül yaprakları, konfetiler, mumlar ve özel anılarınızdan oluşan hatıra fotoğrafları ile birlikte kullanabileceğiniz bu süslemeler ile sevgilinizin gönlünü çelebilirsiniz. Tüm sevgililer günü süslerine adresinden ulaşabilir ve online olarak sipariş verebilirsiniz.

 

Son Güncelleme: 31.01.2017 14:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81