07 Plaka ile İlgili Saklı Yerler

07 Plaka ile İlgili Saklı Yerler

26 Mayıs 2017 Cuma 17:08
07 Plaka ile İlgili Saklı Yerler
Plakalar içinde en popüler olanı kesinlikle turizm cenneti olarak bilinen Antalya ilimizdir. Deniz, kum, güneş tatili denilince ilk akla gelen bu doğal cennet, sadece bunlardan ibaret değil. Bilinen özelliklerine rağmen birçok alternatif alanları da içeriyor. Antalya İlinde Keşfedilmeyi Bekleyen 6 Yer 07 plaka kodu ile Antalya için bildiklerinizi bir kenara koyun, o şimdi, esrarengiz köşeleri, neredeyse el değmemiş doğal güzellikleri, muhteşem türkuaz rengi denizi ve unutulmaz ambiyansı ile modern seyyahlarını bekliyor. Gerçek bir doğa aşığıysanız, hemen valizinizi hazırlayın ve çok göz önünde olmayan bu yerleri keşfetmeye çıkın.

• Yalan Dünya Mağarası: Sarkıtlar, dikitler, oyuklar ve tünellerin çok sayıda olduğu mağara Antalya plaka doğusundaki Gazipaşa ilçesinde 4 km gezinti alanına sahip muhteşem bir yer.

• Alabalık Vadisi: Serin ve yemyeşil orman içinde bakir alan Manavgat'a 25 km mesafede tarifsiz bir manzara sunuyor.

• Oymapınar Gölü: Manavgat Nehri, Demre Kuş Cenneti ve Beldibi Mağarası ile çevrili göl, tatilcilerin yeni yeni keşfettiği bir bölge.

• Sazak ve Ceneviz Koyları: Dik bir yamacın eteklerindeki koylar pembe ve mor çiçeklerle bezenmiş dünyadaki cennet. Ayrıca Akdeniz foklarını izleyebiliyorsunuz. Teknolojiden eser yok!

• Tilkiler Mağarası: 7 km uzunluğundaki bölge taze keşiflerden biri, içindeki sarkıt ve dikitleriyle oldukça etkileyici olan bu mağara, yeni yerler keşfetmeyi sevenlerin yeni gözdesi.

• Çığlıkara: Güver Uçurumu Antalya’nın Döşemealtı ilçesindeki güzellik 2km uzunluğa, 30m genişliğe ve 115m yüksekliğe sahip alageyiklerin dünyada doğal olarak yaşadıkları tek yer!
Son Güncelleme: 27.05.2017 17:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81