'Yürüyüşte biz de varız'

'Yürüyüşte biz de varız'

28 Ağustos 2017 Pazartesi 20:36
'Yürüyüşte biz de varız'
Vatan Partisi 30 Ağustos ilgili olarak o gün gerçekleştirecekleri etkinlikler hakkında bir toplantı gerçekleştirdi. Vatan Partisi Alanya İlçe binasında gerçekleştirilen toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İlçe sekreteri Evren Kurtoğlu şunları söyledi: “Vatan Savaşı’ndan 30 Ağustos Zaferi’ne yürüyoruz. Bu anlayışla 30 Ağustos Zaferini Alanya’mıza yakışır şekilde kutlayacağız. Alanya meydanlarında olacağız. Zafer günü saat 10:30’da Atatürk Anıtı’na çelengimizi koyuyoruz. Günün akşamında saat 19:00’da kitle örgütlerinin temsilcileriyle birlikte Zafer Yürüyüşü gerçekleştiriyoruz. Tüm halkımızı davet ediyoruz.” 30 Ağustos Zafer Bayramının önemine de değinen Kurtoğlu: “30 Ağustos Zafer Bayram’ımızın 95.yıl dönümünü çevremizi ve içimizi saran ateş çemberleri içinde kutluyoruz. 30 Ağustos Zaferi, ezilen mazlum milletlerin yüzünü güldüren onlara kurtuluş yolunu açan güç ve moral veren bir zaferdir. Ezilen mazlum milletlere örnek olmuştur, Türk milletinin kurtuluş savaşının en önemli zaferini, Emperyalistler hiçbir zaman içlerine sindiremediler. Şimdide bölgemize yeniden şekil verme projeleri ile karşımızdalar. Büyük zaferimizin rövanşını almaya çalışıyorlar.” dedi.
'BU YOLDA MÜCADELE EDELİM'
Dünya siyasetinin de yaşananların Alanya'yı doğrudan etkilediğini vurgulayan Vatan Partisi Alanya İlçe sekreteri Evren Kurtoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Ülkemizde ABD ve AB emperyalistlerinin kuklası bölücü terör örgütü ve onun işbirlikçilerinin yoğunlaştırdığı saldırılar artmakta. Komşumuz Suriye’yi bölme ve parçalama eylemlerinin yarattığı savaş ortamı giderek genişlemektedir. Bölgemize etnik ve dinsel ayrılıkların kışkırtıldığı, bunun sonucu insanların birbirini boğazladığı bir süreç zorla dayatılmaktadır. Her gün bu yolda yapılan kışkırtıcı kanlı eylemler yaşamaktayız. Türk milleti daha önce de denenen bu türlü oyunları bozacak güç ve tecrübeye sahiptir.Oyun kurucular ve işbirlikçileri, kurdukları düzenlerin altında kalıp yok olup gideceklerdir. Bu önemli günde vakit geç olmadan milletimizi bu yolda mücadele etmeye çağırıyoruz. Bu duygularla Zafer günü saat 10.30’da Atatürk Anıtı’na çelengimizi koyuyoruz. Günün akşamında saat 19.00’da kitle örgütlerinin temsilcileriyle birlikte Zafer Yürüyüşü gerçekleştiriyoruz. Tüm halkımızı davet ediyoruz.” 
Son Güncelleme: 28.08.2017 20:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81