'Yücel'in arkasındayız'

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in, halk otobüsü devirleri ve sahil büfeleri ile ilgili Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e yönelik yaptığı eleştirilerle ilgili konuşan MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, "Biz Yücel'e karşı söylemlerinin çarpıtılarak haksız bir eleştiride bulunulduğunu düşünüyoruz ve Belediye Başkanımızın arkasındayız" dedi.

'Yücel'in arkasındayız'

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in, halk otobüsü devirleri ve sahil büfeleri ile ilgili Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e yönelik yaptığı eleştirilerle ilgili konuşan MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, "Biz Yücel'e karşı söylemlerinin çarpıtılarak haksız bir eleştiride bulunulduğunu düşünüyoruz ve Belediye Başkanımızın arkasındayız" dedi.

14 Şubat 2017 Salı 20:13
'Yücel'in arkasındayız'


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Antalya İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Çörekçi'nin de katıldığını söyleyen Türkdoğan, 16 Nisan'da yapılacak Anayasa Referandumu süreciyle ilgili bir bilgilendirme çalışması yaptıklarını kaydetti. Geçtiğimiz hafta sonu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Merkez Disiplin Kurulu (MDK) ve tüm milletvekilleriyle Konya'daki Dedeman Otel'de buluştuğunu, bu toplantıya Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy ile birlikte kendisinin de katıldığını söyleyen Türkdoğan, "Referandumdaki sloganımız, 'Bu ülke için yeminimiz var, vazgeçilmez' olacak. Biz MHP olarak 'Evet' diyoruz. Sayın Bahçeli'nin emir ve talimatlarıyla yola çıktık. Alanya'da sandıktan 'Evet' çıkması için 15 Nisan akşamına kadar var gücümüzle çalışacağız" dedi.
'HASSASİYETİMİZİ DİLE GETİRMİŞTİK'
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel arasında geçtiğimiz hafta başlayan ve devam eden halk otobüsü devirleri ve sahil büfelerinin işletilmesi ile ilgili tartışmayı da değerlendiren Başkan Türkdoğan, Bu konuda ki hassasiyetlerimizi daha önce yaptığımız bir basın toplantısıyla paylaşmıştık. Biz bu anlamda Sayın Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel'in ifadelerinin çarpıtıldığını düşünüyoruz" dedi.
''HAKSIZ ELEŞTİRİ YAPILDI'
Türkdoğan açıklamasının devamında şunları söyledi: "Sayın Başkanımızın ifade ettiği şudur. 90'lı yıllarda Alanya'da bir takım sıkıntılı süreçler olduğunu, günümüzde yine parayı verenin düdüğü çalacağı bir ortamın oluşmaması için önlem alınması gerektiğini belirtmektedir. Sırf parası var diye her önüne gelenin bu şehirde ki sahil büfeleri ve halk otobüslerini almamalı. Belli bir kriter getirilmeli dedik. Sayın Başkanımızda aynı şeyi ifade etti. En azından geçmişteki iş deneyimi, ne kadar zamandır Alanya'da olduğu, hiç değilse bir sabıka kaydının bakılmasının zaruri olduğunu düşünüyoruz. Bu anlamda da belediye başkanımıza karşı söylemlerinin çarpıtılarak haksız bir eleştiride bulunulduğunu düşünüyoruz. Biz Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatı olarak Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel'in arkasındayız."
'DEĞERLENDİRME YAPACAĞIZ'
İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Çörekçi'de toplantıyla ilgili bilgi verdi. Çörekçi, "Referandum süreci öncesinde ülkede oluşan bir kriz ve bir vakanın çözümü ile ilgili Sayın Genel Başkanımızın meseleyi önce meclise, sonra da meclisde çözülememesi durumunda millete götürmek üzere çıktığı yolda gelinen noktada 16 Nisan günü konu milletimize intikal edecektir. Anayasanın değişen maddeleri ile ilgili Sayın İlçe Başkanımız ve Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ile birlikte yapacağımız istişare ile durumu ve yeni oluşan düzlemi değerlendireceğiz. Sadece Alanya ile sınırlı değil, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mustafa Aksoy beyin emir ve komutasındaki yapımız ilçelerimizin tamamında bu bilgilendirme toplantıları yapılıyor. Bu referandum süreci vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 14.02.2017 21:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81