'Yücel değil, Alanya susturuldu'

'Yücel değil, Alanya susturuldu'

23 Temmuz 2017 Pazar 19:15
'Yücel değil, Alanya susturuldu'
Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Antalya genelindeki AK Partili belediye başkanlarının kürsüde konuşma yapmasına izin verilip, MHP'li Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in konuşma yapmasına izin verilmemesine tepki gösterdi. Gündoğdu açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası, siyasi farklılıkların bir kenara bırakılıp, Devlet ve millet iradesi herşeyin üstünde tutulmuş bunun neticesinde Aziz Türk Milletinin desteğiyle parti gözetmeksizin bir Yenikapı ruhu oluşturulmuştur. Bu hain darbe girişiminin yenilmesi Türk Milletinin tekrardan şaha kalkması neticesinde geçtiğimiz 15 Temmuz Günü Anma etkinlikleri düzenlenmiş, Milliyetçi-Ülkücü Camia olarak, Parti-Ocak ve belediyemiz bu etkinliklerde en ön safta yer almıştır. Devletin bekası için, Devlet büyüklerinin sadık kaldığı Yenikapı ruhu malesefki kendini bilmez ara kadrolar tarafından bozguna uğratılmaya çalışılmaktadır.

'HALKIN KONUŞMASI ENGELLENMİŞTİR'
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel beyfendi, Milliyetçi-Ülkücü hareketin bir temsilcisi, Alanya'nın Şehrül Emin'i olarak, orada bulunmuş, fakat bir takım oyunlar sonucu, konuşma yapması engellenmiştir. Bu tavır neticesinde bir belediye başkanının değil aslında Alanya halkının konuşması engellenmiştir! 

'MİLLİ REFLEKS RUHUNU BOZUYORLAR'
Bizler Ülkü Ocakları olarak Alanya halkının temsilcisi Şehrül Emin Adem Murat Yücel'in daima yanındayız! Temelinde Devlet olan Ülkücü Hareketin her kademesinin hain gecede ve ondan öncede kanlı senaryolara karşı vermiş olduğu mücadele ortadır.
Bilge Liderimizin kararlı ve cesur duruşu Aziz Türk Milletinin en büyük güç kaynağı olmuştur! Mesele memleket meselesidir. Mesele var olma meselesidir! Bizler Ülkü Ocakları Olarak, milletimizin bizlere yüklemiş olduğu sorumlulukların bilincindeyiz. Devletimizin Her kademisininde bu bilinci unutmadan, Milli refleks ruhunu bozmadan hareket etmesini istiyor ve bu Milli refleks ruhunu sabotaj etmeye kalkanlarıda kamuoyunun takdirine bırakıyoruz." - Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 23.07.2017 20:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81