'Yücel, hayalleri gerçekleştiriyor'

'Yücel, hayalleri gerçekleştiriyor'

19 Ekim 2017 Perşembe 19:48
'Yücel, hayalleri gerçekleştiriyor'
Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, Alanya Belediyesi tarafından Salı Pazarının kurulduğu yerde yapımı için hafriyat çalışmaları başlayan Kapalı Pazar Yeri projesinin temel atma töreninin önümüzdeki günlerde yapılacağını açıkladı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in Alanya’nın 37 yıllık hayali olan teleferik projesinin ardından Alanya’nın bir başka hayali olan kapalı Pazar yeri projesini de yapacağını söyleyen Başkan Yiğit,” Başkanımız gerçekten Alanya’mızın hayallerini tek tek gerçekleştiriyor. Kendisi ne söz verdiyse yapıyor. Çünkü o sözünün eri, Alanya’nın büyük başkanıdır” dedi. 
‘ESNAF YAĞMUR  VE ÇAMURDAN KURTULACAK’
Salı pazarının yanı sıra Batı ve Doğu mahallelerinde de kapalı Pazar yeri projelerinin devam edeceğini söyleyen Yücel, “İnşallah Allah izin verirse önümüzdeki günlerde Salı pazarımızın orada temeli başkanımız Adem Murat Yücel’in katılımıyla atacağız. Bu proje de Alanya’mıza ve pazarcı esnafımıza hayırlı olsun. Artık Pazar esnafımız yağmur ve çamurdan kurtuluyor”. Esnaflarımıza bu kolaylığı sağlayacak olan başta Sayın Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. – Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 19.10.2017 19:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81