'Yetiştirdiğiniz çocuklar, Ülkemizin geleceğidir!'

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, 24 Kasım “Öğretmenler Günü” nedeniyle bir mesaj yayımladı.

'Yetiştirdiğiniz çocuklar, Ülkemizin geleceğidir!'

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, 24 Kasım “Öğretmenler Günü” nedeniyle bir mesaj yayımladı.

24 Kasım 2016 Perşembe 01:46
'Yetiştirdiğiniz çocuklar,  Ülkemizin geleceğidir!'
 Kaymakam Tanrıseven’in mesajı şöyle: “Günümüzde, ülkelerin geleceğini, genç nesillere verilen eğitimin başarısı belirlemektedir. Eğitimin başarıya ulaşmasının temelinde de öğretmenlerimiz gelmektedir. Bu bakımdan öğretmenlik mesleği, milletlerin kaderini belirleyen, geleceğini tayin eden yüce bir meslektir.
Devletimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk, ‘Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet henüz millet namını alma yeteneğini elde edememiştir’ diyerek, öğretmenlik mesleğinin ve eğitimin önemini ifade etmişlerdir. Değerli öğretmen arkadaşlarım;
Büyük Önder’in bu sözünü kendinize rehber ederek sizlere emanet edilen çocuklarımızı, Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen ve yücelten, Türkiye Cumhuriyeti devletinin daha da kalkınması ve güçlenmesi için çalışan bireyler olarak yetiştirmelisiniz. Çünkü sizlerin yetiştirdiği çocuklarımız, ülkemizin geleceğidir. Onlara verdiğiniz her doğru bilgi devletimizin ve milletimizin aydınlık ve çağdaş uygarlık yolunda bir adım daha ileri gitmesini sağlayacaktır.
Son Güncelleme: 24.11.2016 01:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81