'Yeni bina ile bir ilgisi yok'

'Yeni bina ile bir ilgisi yok'

12 Aralık 2017 Salı 19:36
'Yeni bina ile  bir ilgisi yok'
ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden HBYS programı nedeniyle sistemde yaşanan sorunun yeni bina ilgisinin olmadığı ve hastaların mağdur olmamaları için manuel olarak işlemlerin yapıldığı bildirildi. 
 
ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden yapılan duyuruda bilgisayar programları ve etkileşim içinde olduğu hastanelerin yapmış olduğu işlemleri bilgisayar üzerinde gerçekleştiren yazılım grubu olan Hastane Bilgi Yönetim Sistemi (HBYS) programı nedeniyle sistemde sorun yaşandığı bildirildi. Bu durumun hastaneye özel bir durum olmadığının vurgulandığı duyuruda şu ifadelere yer verildi: “Bütün bu programı kullanan kurum ve kuruluşlar da zaman zaman aynı sıkıntıyı yaşamaktadır. Üstelik bütün hastanelerde bu tür sıkıntılar yaşanabilmektedir. Herhangi bir hasta mağduriyeti ve hizmet aksaklığı olmaması için hastalarımız manuel olarak tedavi edilmekte ve mağdur edilmemektedir. Sistemsel sıkıntının yeni hizmet binamıza geçmemizle hiçbir ilgisi yoktur. İlk kez yaşanan bir durum da değildir ve bu durum sadece ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesine özel bir durum da değildir. Zaman zaman bütün hastaneler de benzeri sıkıntılar yaşanabilmektedir” 
 
 
Son Güncelleme: 12.12.2017 19:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81