'Yatırımlar durmayacak'

'Yatırımlar durmayacak'

13 Haziran 2017 Salı 00:22
 'Yatırımlar durmayacak'
Oba'da yapımı tamamlanan ve poliklinik hizmeti vermeye başlayan 300 yataklı Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni Hastane yöneticisi Dr. Tevfik Yazan ile birlikte inceleyen Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, "Alanya'mızda açılan büyük bir hizmetin daha sevincini yaşıyoruz. Sağlık yatırımlarımız durmayacak. Bölgemizi sağlıkta gerekli doyuma ulaştıracağız" dedi. Yazan ise, "Her konuda olduğu gibi sağlıkta da Alanya her şeyin en iyisini hak ediyor" diye konuştu.  
 
Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Dr. Tevfik Yazan ile birlikte, Oba'da yapımı tamamlanan ve poliklinik hizmeti vermeye başlayan 300 yataklı Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yeni hizmet binasını inceledi. 
'BÖLGEMİZ SAĞLIKTA GEREKLİ DOYUMA ULAŞACAK'
Poliklinik hizmeti vermeyen başlayan hastanenin içerisini gezen ve yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Berberoğlu, "Bugün Alanya'mızda açılan büyük bir hizmetin daha sevincini yaşıyoruz. Eğitim ve Araştırma Hastanemizin bir kısmını bugün hizmete açmış bulunmaktayız. Ben bu hizmette katkısı olan başta Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere bölge milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum. Gerçekten Alanya için büyük bir hizmet. Tabi ki biz burada durmayacağız. Çalışmaya devam edeceğiz. Eski hastanemizin olduğu yer buraya taşındıktan sonra hemen orayı yıkıp, bölgenin en büyük fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi ve onkoloji merkezi haline getireceğiz. Yine durmayacağız. Biliyorsunuz Alanya'nın batısına 500 yataklı bir hastane açmak üzere kolları sıvadık. Yine Alanya'nın Cikcilli bölgesine ALKÜ tarafından Tıp Fakültesi Hastanesinin temelini en kısa sürede atacağız. Bölgemiz sağlık açısından gerekli doyuma ulaşacak" dedi.
'ALANYA HERŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR'
Hastanenin şuanda açık olan poliklinikleriyle ilgili bilgi veren Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Dr. Tevfik Yazan'da, "Uzun bir süredir beklediğimiz, baştan beri hem planlanmasında hem yapım sürecinde emeği geçen başta Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere, bölge milletvekillerimizin yoğun destekleriyle artık bugün hastanemizde poliklinik hizmetini verir hale geldiğimiz yeni hastanemiz Alanya'mıza hayırlı olsun. Bugün itibariyle poliklinik binamızın belli bir kısmını başlattık. Önümüzdeki günlerde poliklinik sayısını arttıracağız. Şuanda Dahiliye, Kadın Doğum, Çocuk Gastoroloji, Çocuk Alerji, Jinekoloji, Onkoloji, Genel Cerrahi, Fizik Tedavi bölümlerimiz açık ve vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Bayramdan sonra da inşallah diğer yataklı servisler, ameliyathane ve yoğum bakım birimlerini açacağız. Alanya'mız her konuda olduğu gibi sağlıkta da her şeyin iyisini hak ediyor" diye konuştu. - Mert CANTÜRK
 
Son Güncelleme: 13.06.2017 00:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81