'Yan gelip yatıyorsun'

CHP Alanya eski İlçe Başkanı Şevki Türktaş, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etmesine yönelik kendisiyle ilgili “O fotoğraftakilerin siyasi ömürleri bitti. Bizim onlarla işimiz olmaz” sözlerini söyleyen CHP İlçe Başkanı Ali Takavut'a zehir zemberek açıklamalar yaptı.

'Yan gelip yatıyorsun'

CHP Alanya eski İlçe Başkanı Şevki Türktaş, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etmesine yönelik kendisiyle ilgili “O fotoğraftakilerin siyasi ömürleri bitti. Bizim onlarla işimiz olmaz” sözlerini söyleyen CHP İlçe Başkanı Ali Takavut'a zehir zemberek açıklamalar yaptı.

08 Aralık 2016 Perşembe 20:09
'Yan gelip yatıyorsun'
Türktaş, "Seçileli bir yıl oldu. Tıraş olduğun berber, şahsi alışverişlerini yaptığın birkaç esnaf dışında halkın arasına inmiyorsun. O makamda yan gelip yatıyor, egonu tatmin etmekten başka bir şey yapmıyorsun. Beni kıskandın mı yoksa?” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski İlçe Başkanı Şevki Türktaş, kendisinin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ziyaretinde paylaştığı fotoğrafla ilgili CHP İlçe Başkanı Ali Takavut'un 'O fotoğraftakilerin siyasi ömrü bitti. Bizim onlarla işimiz olmaz' sözleriyle ilgili Takavut'a cevap verdi. CHP İlçe Başkanı sıfatı ile orada oturan ey kendini bilmez" diyerek sözlerine başlayan Türktaş,"Geçenlerde ettiğin lafı düşünerek mi ettin, düşünmeden mi ettin. Kafana saksı mı düştü. Ben istediğim zaman, randevusuz, habersiz Ankara giderim, gittiğim her zaman da izin ve randevu almadan Genel Başkan ile istediğim kadar istediğim yerde konuşurum, konuştuğumu da Alanya'da cümle alem bilir. Sen bilmiyorsan sana ne diyeyim. Kıskandın mı yoksa?" dedi.

'KULAĞINI ÇINLATTIK'
Sözlerine devam eden Türktaş şunları söyledi: "Ben Alanyalı Şevki Türktaş'ım sen kimsin. Genel Başkan ile uzun uzun Alanya'yı ve ülke gündemini konuşur iken seni de çok defa genel başkan önünde andım. Kulağını çınlattım demek ki kulağın fazla çınlamış ve kaşıntı da tutmuş. Sen beni tanımadığını söyledin. Ben sana kendimi tanıttım. Şimdi de siyasi ömürleri bitenler ile işimiz yok demişsin. Kimlere demişsin bir bak; Serik eski İlçe Başkanı yumurtacı Deli İbrahim. Serikli eski ilçe başkanı dişçi Bekir. Aksekili eski yönetici Alanya'da yıllardır pazarlamacılık yapan Alanya'yı senden çok daha iyi bilen Salim Kanık. Manavgatlı önceki ilçe başkanı saçlı baytar Ahmet. Unuttun ise tekrar söyleyeyim ben ise sadece partiden telefonunu silebilmeye gücünün yetebileceği Şevki Türktaş yani Gara Şavkı, Sen kimsin?.

'PARANIN KAYNAĞINI AÇIKLA'
Biz senin gibi partiye ihanet etmedik. Her şeyin şaibeli. Lafta sahibi olduğun oteli; kimden, kaç liraya, ne zaman satın aldın. Paranın kaynağını açıkla. Öğretmen maaşı mı yoksa Serik'te babanın binlerce dönüm arazisi mi? CHP'nin hangi meclis üyesinin şaibesi var, hangisi görevini şahsi menfaatleri için yapar açıkla, açıklamaz ise namertsin. Her biri belediye meclisinin göz bebeği, Alanya'nın gıpta ettiği meclis üyelerine, hele son 10-12 yılda partinin yükünün çoğunu çeken Erdoğan Toktaş'a laf edecek cüreti nereden buluyorsun. Kamuoyu önünde özür dilemeyi düşünüyor musun? Tekrar söylüyorum; CHP Alanya örgüt tarihinin en pasif, en başarısız ve çalışmayan hem de en kaba ve basiretsiz ilçe başkanısın.

'HALKIN ARASINA İNMİYORSUN'
Seçileli bir yıl oldu. Tıraş olduğun berber, şahsi alışverişlerini yaptığın birkaç esnaf dışında halkın arasına inmiyorsun. O makamda yan gelip yatıyor, egonu tatmin etmekten başka bir şey yapmıyorsun. Alanya'nın taşınmazları Büyükşehir tarafından parsel, parsel satılırken, sen seyredip, paralel yönetici koordinatörü ziyaret edip ceket ilikliyorsun." - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 08.12.2016 20:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81