'Vatandaşlar hizmet almakta zorlanıyor'

Saadet Partisi (SP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Mustafa Bacak, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

'Vatandaşlar hizmet almakta zorlanıyor'

Saadet Partisi (SP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Mustafa Bacak, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

29 Aralık 2016 Perşembe 19:33
'Vatandaşlar hizmet  almakta zorlanıyor'
 Vatandaşların ASAT yetkililerinden bir talebi olduğunu söyleyen Bacak, "Alanya'nın Büyükşehire bağlanmasından önce başlayan ve şimdi de devam eden kartlı sayaç uygulamasıyla ilgili.  Faturalı aboneler birçok noktadan hizmet alırken, kartlı sayaç aboneleri sadece Adliye karşısında ki merkez binasından hizmet alıyor. Merkezi binada şehrin biraz dışında kaldığından kartlı sayaç aboneleri hizmet almakta zorlanıyor. Bu sorunun biran önce halledilmesini ASAT'ın fatura ödeme noktalarında bu hizmeti vermesini ve vatandaşların bu sıkıntısının giderilmesini yetkililerden bekliyoruz" dedi.
'TÜRKİYE KÜÇÜLÜYOR'
Ülke gündemiyle ilgili de konuşan Bacak şunları söyledi: "Ülkemizin gidişatı hoş değil. Özel sektörün yurt dışından sağladığı kredi borcu, bir önceki yıla göre artarken kısa vadeli borçlar yaklaşırken ülke ekonomisinin durumu tamamını enkaz halinde bırakacaktır. Geçen hafta açıklana verilere göre vatandaşın üçte biri bankalara borçlu. 27 milyon kişinin bankalara borcu var. Bu borç 1 trilyon 968 milyar toplam borç. İşin kötüsü de bu sayı ve rakamında her geçen gün artıyor olması. Resmi rakamlara göre ülkemiz üçünü çeyrek de 1.3 küçüldü. Dördüncü çeyrekte yine 1.9 küçülme gösteriyor. Yani rakamlara göre Türkiye büyümüyor, aksine her geçen gün küçülüyor. Buradan yetkililere sesleniyorum söylediğiniz gibi her şey gül pembe değil. Ya siz yalan söylüyorsunuz, yada rakamlar. Bölgemiz yanıyor. Ayakta kalan sadece 2 ülke var. Birisi İran, diğeri ise Türkiye. Yaklaşık 15 gündür Suriye iki ülkeyi karşı karşıya getirme planları yapılıyor. Yangına körükle gidiyorlar." - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 29.12.2016 19:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81